Messinia Live

Τα τελευταία ψώνια για το πασχαλινό τραπέζι σήμερα και το Μ.Σάββατο στην Αγορά

Την Kεντρική Aγορά Καλαμάτας προτίμησαν και σήμερα αρκετοί επισκέπτες και καταναλωτές για να κάνουν τα τελευταία ψώνια για το πασχαλινό τραπέζι, σήμερα Μεγάλη Παρασκευή, κάτι που θα κάνουν και αύριο, Μεγάλο Σάββατο, αφού τόσο τα καταστήματα στους στεγασμένους χώρους όσο και υπαίθρια αγορά θα λειτουργούν κανονικά μέχρι αργά το μεσημέρι. Βέβαια, οι περισσότεροι έχουν ήδη προμηθευτεί τα απαραίτητα για το τραπέζι της Ανάστασης και το πασχαλινό γεύμα της Κυριακής.

Στην Αγορά και σήμερα ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, που έκανε συνοδευόμενος από την οικογένειά του τις πασχαλινές του αγορές, συνομίλησε με τους παραγωγούς και έδωσε τις ευχές του για τις ημέρες.

Παρών και ο βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ, Γιάννης Λαμπρόπουλος

Σε αφθονία τα ντόπια κρέατα, με τις τιμές στα ίδια περίπου επίπεδα με πέρυσι


Η κίνηση σήμερα παρουσίασε μία κορύφωση όσο περνούσε η ώρα και οι επισκέπτες έβρισκαν ποιοτικά προϊόντα σε συγκρατημένες τιμές με τα κρέατα και όσα υλικά χρειάζονται για την παραδοσιακή μαγειρίτσα να έχουν την τιμητική τους.


Η κίνηση είχε μία συνεχόμενη ροή και κορυφώθηκε μετά τις 12 το μεσημέρι ενώ καθοριστική ήταν η παρουσία της Τροχαίας Καλαμάτας στη διευκόλυνση των οδηγών από το κέντρο προς την αγορά.

Exit mobile version