ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμπραξη για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για την Ουκρανία

Άσυλο Ανιάτων και Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας τα σημεία συγκέντρωσης

Η Μητρόπολη Μεσσηνίας συλλέγει βοήθεια για την Ουκρανία με την υποστήριξη του Δήμου Καλαμάτας, του Ιατρικού και Οδοντιατρικού Συλλόγου

Κοινή συνέντευξη τύπου παραχώρησαν σήμερα Παρασκευή 11-3-2022, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Αθανάσιος Βασιλόπουλος, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας Δημήτριος Τζωρτζίνης και η Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας Τζίνα Θεοδωροπούλου, με σκοπό τη συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας, για τον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας.

Και οι τέσσεροι συμμετέχοντες απηύθυναν έκκληση στο Μεσσηνιακό λαό να συμβάλλει στην προσπάθεια αυτή, δείχνοντας την ευαισθησία και την αλληλεγγύη του προς τους πάσχοντας συνανθρώπους μας.

Ο Μητροπολίτης, εξέφρασε τη συμπάθειά του προς το δοκιμαζόμενο ομόδοξο λαό της Ουκρανίας, ευχόμενος να επικρατήσει σύντομα ειρήνη, ενώ καταδίκασε κάθε τι που προκαλεί θάνατο και καταστροφή.
Η προσφορά βοήθειας αφορά τη συλλογή φαρμάκων, υγειονομικού υλικού, ειδών προσωπικής καθαριότητος και εμφιαλωμένου νερού.

Η βοήθεια θα συλλέγεται στο Άσυλο Ανιάτων (Λακωνικής 333) Καλαμάτα, κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, από ώρα 10 π.μ. έως 1 μ.μ. και στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Καλαμάτας, από Δευτέρα έως Παρασκευή, κατά τις εργάσιμες ώρες.

ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ

Xerox Scan_04032022113544 (2)

Xerox Scan_04032022113537

To Top