Messinia Live

Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών PALSO: 7 λόγοι για να μας εμπιστευθείτε

ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ

Εκστρατεία ενημέρωσης ξεκίνησε ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών PALSO νομού Μεσσηνίας, για τους σημαντικούς λόγους που οι γονείς πρέπει να εμπιστευτούν την ξενόγλωσση εκπαίδευση των παιδιών τους σε ένα αξιόπιστο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Palso, λίγες ημέρες πριν ξεκινήσουν οι εγγραφές της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς.
Στον τομέα της γλώσσας που σημαίνει επικοινωνία το μάθημα στην τάξη γίνεται με βιωματικό τρόπο και με έμφαση στην παραγωγή γραπτού και προφορικού λόγου μεταξύ των μαθητών.

Στην τάξη που σημαίνει ομάδα, τα παιδιά που είναι μέλη μιας τάξης/ομάδας, μαθαίνουν από τα λάθη τους αλλά και μέσα από την συμμετοχή σε ομαδικά παιχνίδια και δραστηριότητες με τους συμμαθητές τους.
Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Palso, τα παιδιά αποκτούν κριτική σκέψη, συνεργασία, δημιουργικότητα, ευελιξία και κώδικες συμπεριφοράς, διευρύνοντας τις αξίες και τις δεξιότητες τους.
Σημαντικό κεφάλαιο αποτελεί η ευγενής άμιλλα, αφού οι μαθητές των κέντρων ξένων γλωσσών PALSO, πετυχαίνουν τους στόχους τους μέσα από την ευγενή άμιλλα, την εποικοδομητική κριτική των συμμαθητών τους και τον υγιή συναγωνισμό.

Επίσης στα κέντρα ξένων γλωσσών εφαρμόζεται σταθερό πρόγραμμα για όλο το σχολικό έτος και το καθένα έχει τη δική του μεθοδολογία.
Τα κέντρα ξένων γλωσσών PALSO διαθέτουν τα πιο σύγχρονα οπτιoκακουστικά μέσα, όπως διαδραστικούς πίνακες, εκπαιδευτικές πλατφόρμες, ταμπλετ κλπ.
Τέλος ένα σημαντικό κομμάτι είναι η νομιμότητα της λειτουργίας τους αφού όλα τα κέντρα ξένων γλωσσών της PALSO, διαθέτουν άδεια λειτουργίας από τον ΕΟΠΠΕΠ και προσφέρουν εργασία μόνο σε πιστοποιημένους καθηγητές ξένων γλωσσών.

Ο Σύλλογος ιδιοκτητών κέντρων ξένων γλωσσών PALSO νομού Μεσσηνίας είναι μέλος της Πανελλήνιας ομοσπονδίας και εξεταστικός φορέας LAAS (PALSO) - NOCN και τα γραφεία του βρίσκονται στην οδό Βασ. Σοφίας 22.

Τηλ. 2721020728 και e mail palsomessinias@gmail.com.

Exit mobile version