Messinia Live

Σύλλογος Αντισφαίρισης Μεσσήνης: Κοπή της βασιλόπιτας, βραβεύσεις και δώρα στους τυχερούς

Την καθιερωμένη κοπή πίτας πραγματοποίησε το Σάββατο 27/1/2024 στην αίθουσα εκδηλώσεων ΡΟΔΟΝ, ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Μεσσήνης.

Παρόντες ο Δήμαρχος Μεσσήνης, Αντιδήμαρχοι, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, Μέλη, αθλητές με τους γονείς τους και φίλοι του αθλήματος.

Στην όμορφη βραδιά, απονεμήθηκαν τα έπαθλα στους καλύτερους αθλητές του Ομίλου για το 2023, τιμητικές διακρίσεις και δώρα στους τυχερούς. Aναλυτικά:

Τιμητικές Διακρίσεις:

Στο Διεθνή Διαιτητή Αντισφαίρισης, Δημήτρη Χαντζή για την πολυετή προσφορά του στο Άθλημα και στη σημαντική βοήθεια που πρόσφερε για την επιτυχή διεξαγωγή εθνικού πρωταθλήματος Ε2 Κ14 που διεξήχθη για 1η φορά στον ΣΑ Μεσσήνης το 2023.

Στο μέλος του Συλλόγου και Ιδιοκτήτη της εταιρεία ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΥΨΟΣΥΝΘΕΣΗ, Ντάση Χρήστο για τη σημαντική του προσφορά στη βελτίωση και εκσυγχρονισμό των Υποδομών.

Δώρα στους τυχερούς:

"Eυχαριστούμε τα μέλη και φίλους μας, για την προσφορά τόσο των δώρων της λαχειοφόρου Αγοράς όσο και εξοπλισμού για ανάγκες του Συλλόγου: Σπύρο Λαμπρόπουλο, καταστήματα a&a & timberland, Θανάση Κορομηλά πρατήριο καυσίμων, Περρωτή Γιώργο perrotis fashion, Αγγελική Τσιλιβή εργαστήριο αισθητικής, Κώστα Μπίτζα my market, Δήμητρα Κοτταρίδη Ασβεστοποιια Πυρηνοκάρβουνο ΚΛΗΜΗΣ, Αλκιβιάδη Πυλιώτη ,Κική Τσούτσα Μπαρδουνιώτη & Γιώργο Διαμαντόπουλο και το μουσικό συγκρότημα του Νίκου Λειβαδίτη για την όμορφη καλλιτεχνική βραδιά που μας χάρισαν με πολύ κέφι και χορό" καταλήγει η ανακοίνωση του Ομίλου.

Exit mobile version