Αθλητισμός

Super league 2: Στον “αέρα” και πάλι η Ζάκυνθος

Στον αέρα είναι και πάλι η συμμετοχή της Ζακύνθου στο πρωτάθλημα της Super league 2 καθώς ύστερα από σημερινή (22/11) απόφαση του Διοικητικού Εφετείου, απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής που είχε καταθέσει και αυτόματα ανακλήθηκε το πιστοποιητικό συμμετοχής της, ενώ και αναβλήθηκε το προγραμματισμένο για την Τετάρτη παιχνίδι της με τον Λεβαδειακό.

Οι νησιώτες αναφέρουν ότι έκαναν εκ νέου αίτημα αναστολής κατά της ΕΕΑ, αν καταφέρουν και πάρουν προσωρινή διαταγή θα συνεχίσουν στην SL2, διαφορετικά η αποβολή τους γίνεται οριστική και αμετάκλητη.

Η σχετική ανακοίνωση από τη διοργανώτρια το απόγευμα της Δευτέρας (22/11) με αφορμή τις εξελίξεις αναφέρει τα εξής:

«Με έγγραφο της ΕΕΑ μας γνωστοποιήθηκε η υπ. αριθμ. 451/21 απόφαση του Θ΄ Τμήματος του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών με την όποια απερρίφθη η αίτηση αναστολής της ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΥ κατά των αποφάσεων της ΕΕΑ με τις οποίες δεν της χορηγήθηκε το προβλεπόμενο στις διατάξεις του άρθρου 77 Α Ν 2725/99 πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022. Συνεπώς σύμφωνα με το άρθρο 57 παρ. 3 του Ν 4809/21 η ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ αποβάλλεται από το πρωτάθλημα της Super League 2».

Super league 2: Στον “αέρα” και πάλι η Ζάκυνθος
To Top