Messinia Live

Σοφιανός: Ισχυρό ΚΚΕ για να αναχαιτίσουμε τα μέτρα της επόμενης κυβέρνησης

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ

Το κρίσιμο δίλημμα αυτών των εκλογών για έναν κόσμο που νιώθει αριστερός και ριζοσπάστης «και δεν ξεπουλήθηκε στα πήγαινε έλα με τον Πάιατ, με τους Αμερικάνους και την Μέρκελ», δεν είναι το μέγεθος της «ψαλίδας», αλλά το πόσο ισχυρό θα είναι το ΚΚΕ απέναντι στη νέα κυβέρνηση, τόνισε απόψε στην Καλαμάτα ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής στην Α’ εκλογική περιφέρεια Αττικήςτου ΚΚΕ.


Πρόσθεσε ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ «μαζί ψήφισαν το μνημόνιο που η πολιτική του υλοποιήθηκε αυτά τα χρόνια και καταδικάστηκε από τον κόσμο. Και καταδικάστηκε με όρους εναλλαγής, με ένα ρεύμα εναλλαγής για το οποίο είναι 100% υπεύθυνος ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί ξέπλυνε την ΝΔ».

«Τα είπε η Κομισιόν που τόσο χρόνια κανάκευε τον κ. Τσίπρα. Τώρα ετοιμάζεται να κανακέψει τους επόμενους. Δεν έχουν κανένα πρόβλημα αυτοί, όπως και ο Πάιατ δεν έχει κανένα πρόβλημα. Όπως σουλατσάριζε στα υπουργεία επί ΣΥΡΙΖΑ, θα θέλει να σουλατσάρει και θα σουλατσάρει και επί ΝΔ, σουλατσαρίζει ακόμα και στην Καλαμάτα», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Γι’ αυτό το ζητούμενο είναι το πόσο δυνατό θα είναι το ΚΚΕ την επόμενη μέρα».

Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ
Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στη Μεσσηνία για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, απαρτίζουν οι:
Νίκος Κουτουμάνος, Αργύρης Σμυρνής, Βαγγέλης Λαμπρόπουλος,Σπύρος Νικολόπουλος, Στέλλα Χρηστέα, Χριστίνα Καντζιλιέρη και Εύα Κουφαλάκου.

Exit mobile version