Messinia Live

Ράλλης: Aπόφαση-δικαίωση για Αριστείδη Σταθόπουλο και Μπάμπη Παυλίδη

Η ομόφωνη απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την αθώωση όλων των κατηγορούμενων στην υπόθεση των “28” του ελληνικού ποδοσφαίρου, αποτελεί δικαίωση για τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας και πρώην Δήμαρχο Οιχαλίας, Αριστείδη Σταθόπουλο αλλά και τον ποδοσφαιριστή της Καλαμάτας Μπάμπη Παυλίδη, τονίζει ο δικηγόρος και μέτοχος της ΠΑΕ Καλαμάτα Γιώργος Ράλλης.

Το Δικαστήριο αθώωσε όλους τους κατηγορούμενους της υπόθεσης κρίνοντας αβάσιμες τις κατηγορίες”, είπε στο Messinialive ο έγκριτος νομικός, ο οποίος χειρίστηκε την πολύκροτη υπόθεση για λογαριασμό του Αριστείδη Σταθόπουλου.

Ήταν μια διαδικασία που του στοίχισε πολύπλευρα. Έχασε την Δημαρχία, σταμάτησε την ενασχόληση με το ποδόσφαιρο και ταλαιπωρήθηκε σωματικά με επιπτώσεις στην υγεία του”, σημείωσε ο Γιώργος Ράλλης για τον Α. Σταθόπουλο, ενώ παράλληλα εμφανίστηκε ικανοποιημένος για την αθώωση και του Μπάμπη Παυλίδη.

Η ΠΑΕ Καλαμάτα άλλωστε είχε εκφράσει τη στήριξή της στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος βρισκόταν μεταξύ των ποδοσφαιριστών και παραγόντων της Βέροιας για τους οποίους ο εισαγγελέας Χαράλαμπος Λακαφώσης είχε προτείνει την ενοχή, για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό (3-0) την περίοδο 2012-2013.

Όπως είχε επισημάνει ο ίδιος ο 29χρονος μέσος, το όνομα του είχε βγει εκ παραδρομής στην υπόθεση και δεν είχε καμία σχέση με συναλλαγή στο συγκεκριμένο ματς, Είχε δε εκφράσει την βεβαιότητά του για την αθώωσή του με τα στοιχεία που θα προσκόμιζε ο δικηγόρος του, όπως εν τέλει και έγινε.

 

Exit mobile version