Messinia Live

Πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με Δήμαρχο τον Βασιλόπουλο

ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Την πρώτη συνεδρίαση του έχει προγραμματίσει για τις 11:00 η νέα σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου Καλαμάτας όπως αυτή προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές. 

 Σήμερα θα εκλεγεί ο πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος και ο γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου, με τις πληροφορίες του Μessinialive για την θέση του προέδρου να δίνουν προβάδισμα στον κύριο Δημήτρη Πολίτη, ο οποίος εξελέγη με το συνδυασμό του δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλο.

Ο Δημήτρης Πολίτης

Ο κ.Πολίτης έχει διατελέσει ξανά το 2013 πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και έχει τα προσόντα να αναλάβει την συγκεκριμένη απαιτητική αλλά και τιμητική θέση.
Την σημερινή διαδικασία θα ξεκινήσει ο πρώτος δημοτικός σύμβουλος σε ψήφους Γιώργος Φάβας, αμέσως μετά θα γίνει η εκλογή του προεδρείου και θα αναλάβει αυτό να εκλέξει την οικονομική επιτροπή και την επιτροπή ποιότητας ζωής.
Ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος έχει τη δυνατότητα σήμερα να ανακοινώσει και τους αντιδήμαρχος κι αν δεν συμβεί αυτό θα γίνει οπωσδήποτε μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.
 Από σήμερα το πρωί λοιπόν ο Δήμος Καλαμάτας αλλάζει σελίδα και ξεκινάει η εφαρμογή των προγραμμάτων των συνδυασμών, με τα οποία κατέβηκαν στις εκλογές και ψηφίστηκαν αναλόγως.
Καλή θητεία και καλό έργο! 

Exit mobile version