Αθλητισμός

“Πρώτη” με κρούσμα κορονοϊού στον ΠΑΟΚ!

Με το… καλημέρα ξεκίνησαν τα προβλήματα στον Δικέφαλο

Ο κορονοϊός έπληξε το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ ήδη από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας. Η ομάδα συγκεντρώθηκε στη Νέα Μεσημβρία, ώστε να ξεκινήσει η δουλειά ενόψει της νέας σεζόν, αλλά μία από τις απουσίες έχει να κάνει με το γεγονός ότι ένας ποδοσφαιριστής διαγνώστηκε θετικός στη νόσο.

Όπως και σε προηγούμενες περιπτώσεις, η ΠΑΕ δεν ανακοίνωσε το όνομα του ποδοσφαιριστή, ενώ στο προπονητικό κέντρο βρέθηκε και ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο οποίος σύστησε τον Ράζβαν Λουτσέσκου σε όσους από τους ποδοσφαιριστές δεν έχουν συνεργαστεί μαζί του.

“Εγώ και οι συνεργάτες μου είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιστρέψαμε. Είμαστε εδώ για να κερδίζουμε κι ο ΠΑΟΚ όπως ξέρετε έχει τους υψηλότερους δυνατούς στόχους. Για να τους πετύχουμε υπάρχει μόνο ένας τρόπος. Με δυνατή νοοτροπία, με κυριαρχία, με εμπιστοσύνη πρώτα τους εαυτούς σας κι έπειτα στη δουλειά μας και με αφοσίωση στο γκρουπ. Όλοι μπήκαμε στο ποδόσφαιρο από παιδιά για να κερδίζουμε τίτλους στο τέλος κάθε σεζόν, όπως κάνατε εσείς πρόσφατα. Και θα πετύχουμε τους στόχους μας αν κάνουμε όλα αυτά που σας είπα”, ήταν τα λόγια του Ρουμάνου προπονητή.

 

“Πρώτη” με κρούσμα κορονοϊού στον ΠΑΟΚ!
To Top