Messinia Live

ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας: Επισκέψεις Μητσοτάκη με μόνο αντικείμενο τα παιχνίδια ισορροπίας με τον πρώην Πρωθυπουργό.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Τρία χρόνια διακυβέρνησης ΝΔ, τρία χρόνια διακοπές στη Μεσσηνία για τον Πρωθυπουργό, αοριστολογίες, φρούδες υποσχέσεις και εμπαιγμός των πολιτών. Επισκέψεις με μόνο αντικείμενο τα παιχνίδια ισορροπίας με τον πρώην Πρωθυπουργό. Τα από καιρό εξαγγελθέντα έργα αναβάθμισης του οδικού δικτύου και των υποδομών έχουν παγώσει, μη δίνοντας τη δυνατότητα στη Μεσσηνία να αναδειχθεί τόσο τουριστικά όσο και να αναπτυχθεί οικονομικά.

Δε θα ρωτήσουμε τίποτα άλλο τον «επισκέπτη» Πρωθυπουργό. Θα ρωτήσουμε όμως τους Μεσσήνιους πολίτες, που εμπιστεύθηκαν όλες τις επιλογές σας σε κεντρική κυβέρνηση και αυτοδιοίκηση, πόσο άλλαξε η ζωή τους με τη διακυβέρνηση σας.

Αποτελεί μονόδρομο η άμεση προσφυγή στις κάλπες και η στροφή σε σοσιαλδημοκρατικές πολιτικές με επίκεντρο τον Άνθρωπο για μια κοινωνία πολλαπλών ευκαιριών και όχι αποκλεισμών, με στόχο την άμβλυνση των ανισοτήτων, την θωράκιση της χώρας, την οικοδόμηση ενός σύγχρονου κράτους δικαίου, με μια άλλη κουλτούρα στις σχέσεις πολίτη – πολιτικού και πολίτη – κράτους, έναν δρόμο που μόνο το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής μπορεί να διασφαλίσει.

 

 

 

Exit mobile version