Αθλητισμός

Ολυμπιακός Ανάληψης: Θετικός ο Αθανασόπουλος, για αποδυτήρια, γραφεία και Αγ. Νικόλαο-Προχωρά το μητρώο και οι Ακαδημίες

Μια σειρά θεμάτων που έχουν να κάνουν με το Δημοτικό στάδιο Μεσσήνης αλλά και άλλα θέματα υποδομών έθεσαν οι παράγοντες του Ολυμπιακού Ανάληψης στον Δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Αθανασόπουλο, σε συνάντηση που έγινε την Τετάρτη.

Συγκεκριμένα, αντιπροσωπεία του Διοικητικού συμβουλίου των ερυθρόλευκων με επικεφαλής τον πρόεδρο Βασίλη Γεωργακλή, επισκέφθηκε τον Δήμαρχο, παρουσία του Αντιδημάρχου Αθλητισμού Μπάμπη Μακρή και έθεσε μια σειρά αιτημάτων.

Όπως αναφέρουν οι ερυθρόλευκοι, ζητήθηκε η αναβάθμιση των αποδυτηρίων της ομάδας στο Δημοτικό στάδιο με τοποθέτηση πλακιδίων, καινούργιους πάγκους και ντουλάπια.

Επίσης, χώρος για τα γραφεία της ομάδας, αντικατάσταση των πάγκων στο γήπεδο Αγ. Νικολάου και αναβάθμιση των αποδυτηρίων και χώρος αποδυτηρίων γα την Ακαδημία.

Όπως αναφέρουν οι ιθύνοντες της ομάδας, η ανταπόκριση ήταν άμεση και ήδη ξεκινούν οι εργασίες στα αποδυτήρια.

Σε άλλα θέματα του συλλόγου, έχουν γίνει ενέργειες για τη εγγραφή στο αθλητικό μητρώο της ΓΓΑ ενώ σε καλό δρόμο βρίσκεται και η ίδρυση Ακαδημίας καθώς έχουν βρεθεί τα άτομα που θα την στελεχώσουν διοικητικά. Το προπονητικό τιμ θα αποτελούν οι Νίκος Γεωργακλής, Κώστας Λαμπρόπουλος μαζί με παλιό ποδοσφαιριστή της ομάδας, με τον οποίο υπάρχουν συζητήσεις να ενταχθεί στο τιμ.

Ολυμπιακός Ανάληψης: Θετικός ο Αθανασόπουλος, για αποδυτήρια, γραφεία και Αγ. Νικόλαο-Προχωρά το μητρώο και οι Ακαδημίες
To Top