Messinia Live

Νοσοκομείο Καλαμάτας: Πρώτη φορά μόνιμη θέση Ογκολογίας!

Δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ για μόνιμη θέση Παθολόγου-Ογκολόγου στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Όπως επισημαίνει ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιώργος Μπέζος:

"Σήμερα βγήκε το ΦΕΚ και το Νοσοκομείο Καλαμάτας αποκτά για 1η φορά στον οργανισμό του, μόνιμη θέση Παθολογίας-Ογκολογίας. Στόχος, το αμέσως επόμενο διάστημα να προκηρυχθεί η θέση!!!
ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ´ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!"

Σε παλιότερες δηλώσεις του ο Γιώργος Μπέζος είχε τονίσει: "Ένας παθολόγος- ογκολόγος που αναμένεται και οι δύο αιματολόγοι που διαθέτει το νοσοκομείο της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας, σε συνδυασμό με τα σύγχρονα μηχανήματα της Μονάδας Χημειοθεραπείας, θα μπορούν να καλύπτουν τις 300 περίπου θεραπείες που γίνονται το μήνα". Μάλιστα είναι ενδεικτικό ότι το 1ο επτάμηνο του 2017 πραγματοποιήθηκαν 1159 συνεδρίες χημειοθεραπείας, δηλαδή 341 παραπάνω σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2016.

Όλες οι παραπάνω θετικές εξελίξεις, σε συνδυασμό με τους σχεδιασμούς για το 2018 της Διοίκησης του Νοσοκομείου Καλαμάτας για Κέντρο Ακτινοθεραπείας στο Νοσοκομείο, που θα καλύπτει τις ανάγκες όλων των καρκινοπαθών της Πελοποννήσου, αναμένεται να διευκολύνουν εκατοντάδες ασθενείς που θα έχουν την απαιτούμενη περίθαλψη στην Καλαμάτα, αποφεύγοντας την ταλαιπωρία των μετακινήσεων στην Αθήνα.

Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι πρόσφατα ανακοινώθηκε η πρόσληψη, επίσης για πρώτη φορά στη ιστορία του Νοσοκομείου Καλαμάτας, παιδοχειρουργού.

Διαβάστε και αυτό:

Για πρώτη φορά παιδοχειρουργός στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας!

Exit mobile version