Messinia Live

ΝΟΚ: Ανέλαβε επίσημα την διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Laser του 2020

Ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας Δημήτρης Κακαλίκας, υπέγραψε τελικά τη συμφωνία ανάθεσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ιστιοπλοΐας σκαφών Laser (EurILCA), και Open Trophy Standard (άνδρες) και Radial (γυναίκες), που θα φέρει στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα το Μάιο του 2020 περισσότερους από 300 αθλητές και αθλήτριες!
Η διοργάνωση θα γίνει μάλιστα για πρώτη φορά στην Ελλάδα (γι’ αυτή την κλάση) ο Ν.Ο.Κ. έχει μπροστά του μια μεγάλη πρόκληση αφού πρόκειται για μια σπουδαία διοργάνωση.
Ο Δημήτρης  Κακαλίκας υπέγραψε τα επίσημα έγγραφα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, κατά την διάρκεια της οποίας έγινε τηλεφωνική παρέμβαση του ΓΓ Αθλητισμού Ιούλιου Συναδινού, με ανοιχτή ακρόαση, ο οποίος επανέλαβε την δέσμευση της Πολιτείας για την οικονομική κυρίως στήριξη της διοργάνωσης, αφού ήδη έδωσε και την αιγίδα μας για τους αγώνες.

Ο υπέρχος ναυτικός στίβος της Καλαμάτας.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 16 μέχρι και τις 23 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας ενώ θα συμμετάσχουν και αθλητές και αθλήτριες εκτός Ευρώπης, κάτι που θα ανεβάσει σημαντικά τον αριθμό των συμμετεχόντων, αλλά και των επισκεπτών στην Καλαμάτα.

Exit mobile version