Το δικό μου Σχολείο

Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Λεΐκων: 61 rapid test και όλα αρνητικά

Η ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Σήμερα, Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021, στα Λέικα, πραγματοποιήθηκαν 61 rapid test ανίχνευσης για τον κορωνοϊό με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού. Οι έλεγχοι που πραγματοποιήθηκαν τόσο στο Δημοτικό Σχολείο(49 test) όσο και στο Νηπιαγωγείο(12 test) εξελίχθηκαν ομαλά ενώ το σύνολο των τεστ προέκυψε αρνητικό.

Με τη διενέργεια και των σημερινών τεστ για τρίτη συνεχόμενη φορά οι δύο Σχολικές μονάδες των Λεΐκων στέλνουν ένα ακόμη μήνυμα, ότι δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην πρόληψη, αλλά και την ανάγκη τήρησης των μέτρων ατομικής προστασίας. Σε αυτή την κρίσιμη περίοδο απαιτείται από όλους μας εγρήγορση. Στο πλαίσιο αυτό η διενέργεια των rapid tests αποτελεί μια σημαντική πρωτοβουλία για την ασφάλεια των εκπαιδευτικών, μαθητών και εργαζομένων στα σχολεία της περιοχής μας.

Ευχαριστούμε το προσωπικό του κινητού κλιμάκιου του ΕΟΔΥ για την εξαιρετική συνεργασία τους, που με υπομονή και επαγγελματισμό λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας διεξήγαγαν τους ελέγχους σε μια ευαίσθητη κοινωνική ομάδα όπως αυτή των μαθητών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Λεΐκων: 61 rapid test και όλα αρνητικά
To Top