Αθλητισμός

Νιγηριανό αμυντικό μέσο έφερε ο ΑΟ Στενωσιάς

Κάτοικος Μεσσηνίας είναι τις τελευταίες μέρες ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής  Ομασέρε Ογκενερόμπου (γνωστός και ως “Ρούμπι”), ο οποίος αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος αλλά και στόπερ και θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΟ Στενωσιάς.

Μάλιστα, ο 33χρονος ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε σήμερα το επίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα της νέας του ομάδας, στην εκτός έδρας ήττα με 3-2 από τον Παπαφλέσσα Χώρας στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α’ τοπικής.

Την ποδοσφαιρική του καριέρα την ξεκίνησε από την Α Εθνική Νιγηρίας από την ομάδα Niger Tornadoes. Το 2015 ήρθε στην Ελλάδα και πέρασε από πληθώρα συλλόγων οι οποίες είναι, ο ΠΑΣ Αχέρων, Βύζας Μεγάρων, Αστέρας Ιτέας, Αθηναϊκός, ΟΦΑΜ, Προοδευτική, Δόξα Δράμας, ΜΑ Ορφανού και ΑΟ Χαλκίς ενώ τελευταία αγωνιζόταν στον Ατρόμητο Πειραιά στην Α’κατηγορία Πειραιά.

To Top