Η ώρα του μεγάλου Τελικού του 1ου Φεστιβάλ Σαλάτας έφτασε και οι 21 φιναλίστ από τους 3 προκριματικούς γύρους, που έγιναν το...
Με κεντρικό σύνθημα “Εδώ Ζυμώνεται, εδώ ψήνεται- Στηρίζουμε το φούρνο της γειτονιάς μας” η Συντεχνία Αρτοποϊών Μεσσηνίας με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Πελοποννήσου...
To Τοp 10 τριών διαφορετικών κατηγοριών κατέκτησαν 3 εστιατόρια της Καλαμάτας, επιβεβαιώνοντας ότι η μεσσηνιακή πρωτεύουσα έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχυ της...
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 750 ΜΕΡΙΔΕΣ ΨΑΡΟΣΟΥΠΑΣ ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΟ ΚΡΑΣΙ ΔΙΑΤΕΘΗΚΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Μια μεγάλη γιορτή στήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Πάρκο...
ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΤΕΣ ΑΠΟ ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΑΣΠΑΣΙΑΣ ΚΑΡΤΣΑΚΗ Το ροζ κουκλίστικο χρώμα του και το ντεκόρ που παραπέμπει σε patisserie...
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ “ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ”! Πριν σβήσουν τα πρώτα τους κεράκια, οι “Βερσαλλίες” συγκαταλέγονται στα 100 καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας...
Mια επιτυχημένη συνεργασία ολοκληρώθηκε μετά από 5 χρόνια, μεταξύ του Μανιάτη σεφ Στέλιου Μπαρμπέα και του ξενοδοχείου Elite city resort και του...
Αέρα Νέας Υόρκης φέρνει στο Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας, στον πεζόδρομο της Αμφείας, η άφιξη του CHARLES -Food Adventures! Πρόκειται για την πιο...
Το σύκο είναι το αγαπημένο μας φρούτο που γλυκαίνει το τέλος του καλοκαιριού. Έτσι σήμερα φτιάχνουμε μαρμελάδα και την απολαμβάνουμε όλες τις...
Υλικά 750 γρ. ώριμα σύκα της αρεσκείας μας 100 γρ. ζάχαρη 250 γρ. Μαυροδάφνη ή Porto (ή άλλο γλυκό κόκκινο κρασί) χυμός...