ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ ΤΩΝ 50.000 ΕΥΡΩ! Ο μεγάλος τελικός του Bake off Greece πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το βράδυ...
Πρεμιέρα στο νέο του μενού έκανε χθες βράδυ το εδεσματοπωλείον η "Κουκκίδα", που στεγάζεται στο ιστορικό κτήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού Καλαμάτας, κερδίζοντας...
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ το Στρογγυλό τραπέζι «Γαλλοφωνία & Γαστρονομία» στο πλαίσιο της Εβδομάδας Γαλλοφωνίας που διοργανώνει η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη...
ΝΗΣΤΙΣΗΜΗ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΕΝΟΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ Υλικά Συνταγής 6 μελιτζάνες φλάσκες μετρίου μεγέθους λίγο ελαιόλαδο λίγο αλάτι Για το νηστίσιμο κιμά 600 γρ....
Έξι είδη λαγάνας ετοίμασε φέτος ο Παύλος Χριστόπουλος στο "Εργαστήρι" στην οδό Μακεδονίας 6, αφού έχει την τιμητική της σήμερα το συγκεκριμένο...
ΤΟ ΚΟΚ ΖΥΓΙΖΕΙ 7 ΚΙΛΑ ΚΙ Ο ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ! Πανελλήνια πρωτοτυπία στη Μεσσήνη! Ένα κοκ -γίγαντα δημιούργησε...
Την Τσικνοπέμπτη θα έχει ήλιο, κι όταν έχει ήλιο σκέφτεσαι παραλία, κι όταν σκέφτεσαι παραλία, η πρώτη επιλογή που σου έρχεται στο...
Ο βραβευμένος Μεσσήνιος σεφ, ιδιοκτήτης του επίσης βραβευμένου εστιατορίου Poseidon στο Μαϊάμι της Φλόριντα των ΗΠΑ Δημήτρης Πυλιώτης, φιλοξενήθηκε το Σάββατο στην...
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ» ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΜΠΟΥΓΑ Διάρκεια Προγράμματος: Πέμπτη 7 και Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019...
Θέλει να προσφέρει στους πελάτες του γεύσεις αυθεντικές, που να αντιπροσωπεύουν και τις δύο πατρίδες του. Πιστεύει πως μέσα από το μενού...