Messinia Live

ΝΑΣΚ Αίολος: Με βραβεύσεις ολοκληρώθηκε το 24ο ιστιοπλοϊκό τριήμερο στη μνήμη Γ.Καρέλια – Επίτιμος Ευεργέτης ο Στ. Καρέλιας

O ΑΙΟΛΟΣ ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ ΜΕ ΑΛΥΤΑΡΧΗ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗ

Με την καθιερωμένη βραδιά βραβεύσεων των νικητών που συμμετείχαν στην 24η διοργάνωση ιστιοπλοϊκού τριημέρου στη μνήμη του δωρητή του Γεωργίου Ανδρέα Καρέλια, ολοκλήρωσε το ιστιοπλοϊκό τριήμερο ο Ναυτικός Αθλητικός Σύλλογος Καλαμάτας “Αίολος, στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του.

Στον απολογισμό του ο Πρόεδρος του ΑΙΟΛΟΥ Χάρης Βγενής αναφέρθηκε στην απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας με 287 συμμετοχές μετά το Πάσχα με την τοπική κοινωνία σε μια περίοδο τουριστικής κάμψης σαφώς και ωφελήθηκε. Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην μεγάλη επιτυχία του σκάφους BLUE LINE που κατέκτησε το Πανευρωπαϊκό στην Μάλτα. Στον ΑΙΟΛΟ λειτουργεί τμήμα για μικρά παιδιά, με την συμμετοχή 30 αθλητών, όπως και το τμήμα ενηλίκων Happy Sailing.

Απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα από τον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλο στον Στάθη Καρέλια, όπως και το ΔΣ του ΝΑΣΚ ΑΙΟΛΟΥ ανακήρυξε ως Επίτιμο Ευεργέτη τον Στάθη Καρέλια τον οποίο και βράβευσε ο παλιός προπονητής του και παιδαγωγός του Τάκης Δρακόπουλος.

Στον 24ο αγώνα ανοιχτής θάλασσας συμμετείχαν φέτος οκτώ σκάφη με 60 ιστιοπλόους.

Δείτε όλη την εκδήλωση των απονομών και των τιμητικών βραβεύσεων

Exit mobile version