fbpx
Μπέζος: “Ντροπή σας, κύριε Τατούλη!”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπέζος: “Ντροπή σας, κύριε Τατούλη!”

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΕΖΟΥ

“ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΤΑΤΟΥΛΗ!!!!”

Καλώς τον κύριο Τατούλη και ας άργησε……τις άλλες φορές έβαζε την κα Νικολάκου να μου απαντήσει και αυτός κρυβόταν από πίσω της…….Σήμερα έστω και μέσω δελτίο τύπου ξεμύτισε!!!

Λοιπόν, απάντηση σε ένα προς ένα τα σημεία:

1ον . Κύριε Τατούλη έπρεπε να ντρέπεστε που ομολογείται σήμερα ότι επικοινωνήσατε εγγράφως με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας για να με επιπλήξει, πολύ περισσότερο που θα επιθυμούσατε και να με αποπέμψει….να αποπέμψει ένα διοικητή δλδ μόνο και μόνο επειδή σας ασκεί κριτική! Ντροπή και μόνο ντροπή!!! Αίσχος!!!

Αυτός είναι ο Περιφερειάρχης που έχει η Πελοπόννησος!!Εκεί φτάσατε… Σε τέτοια κατάντια!! Και επειδή είδατε ότι η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας δεν σας έκανε το χατήρι –γιατί έτσι έχετε μάθει κε Τατούλη- σήμερα την κατακρίνετε και δημόσια. Φαίνετε ότι την κριτική δεν την αντέχετε. Έχετε μάθει να σας χτυπούν μόνο παλαμάκια! Πάνε κε Τατούλη οι εποχές από τις οποίες μάθατε αυτή τη τέχνη του παρασκηνίου. Τακτικές που θυμίζουν σκοτεινές περιόδους και που έχετε το θράσος σήμερα με την πρακτική σας να επιβεβαιώνεται. Ντροπή! Διαλέξατε λάθος άνθρωπο για να ασκήσετε αυτές τις καταδικασμένες βρωμοδουλειές.

Ακούστε το και βάλτε το καλά στο μυαλό σας: δεν φοβάμαι, δεν εκβιάζομαι και πολύ περισσότερο δεν φιμώνομαι κε Τατούλη, πόσο μάλλον από εσάς!!! Θα πρέπει να μάθετε να δέχεστε και την κριτική. Ο ρόλος σας δεν είναι μόνο χτυπήματα στη πλάτη, βασιλόπιτες, πανηγύρια και μνημόσυνα!!

2ον. Για τα περί ΤΕΡΝΑ τώρα που λέτε…. δεν ήρθα ποτέ από μόνος μου κε Τατούλη στο γραφείο σας…εσείς με καλέσατε αφήνοντας για λίγο την ιδιότητα του Περιφερειάρχη και ασκώντας από πλευρά σας το ρόλο του ΄΄μεσάζοντα΄΄ και του ΄΄νταραβεριτζή΄΄, για τις ιδιοκτησίες του σκουπιδοεργοστασίου που θέλατε να φτιάξετε. Ένα ρόλο που σας είχε αναθέσει η ΤΕΡΝΑ ή είχατε αυτενεργήσει και τον είχατε αποκτήσει μόνος σας. Αλλά αυτά θα τα πούμε στο δικαστήριο μιας και εκκρεμεί εις βάρους σας από μέρους μου μηνυτήρια αναφορά αφενός, αφετέρου έχει ήδη προηγηθεί για όσα έχω καταγγείλει για την υπόθεση αυτή δικαστική μου δικαίωση, η οποία γνωρίζετε πολύ καλά ότι ήταν ήταν και η αιτία που σας ανάγκασε να οδηγηθείτε στις αναγκαστικές απαλλοτριώσεις-επιτάξεις.

3ον. Κύριε Τατούλη, έχω την ευθύνη της Διοίκησης του Νοσοκομείου Μεσσηνίας από το 2010. Έχει αξιολογηθεί η δουλειά που γίνεται από αρκετές κυβερνήσεις και από πολλούς Υπουργούς Υγείας μέχρι σήμερα και έχει τύχει της αποδοχής και της έγκρισής τους. Ακόμα και εσείς ουκ ολίγες φορές έχετε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια. Στο μέγα ψέμα ότι τάχαμ εγώ προσέφυγα σε εσάς για στήριξη, θα σας παρακαλέσω να το επαναλάβετε σύντομα και μπροστά στον εισαγγελέα!

4ον Και τώρα για τον επίλογο κε Τατούλη: δώσατε στη δημοσιότητα ένα κατάλογο από έργα για την προγραμματική περίοδο 2007-2013. Δεν είχατε όμως το θάρρος και την δύναμη να πείτε ότι το 60% από αυτά τα έργα τα ωρίμασαν, τα δημοπράτησαν, τα εκτέλεσαν και τα υλοποίησαν οι άνθρωποι και τα στελέχη του Νοσοκομείου Καλαμάτας, με κοινοτικούς πόρους κε Τατούλη, που δεν είναι χρήματα δικά σας, γιατί στο τέλος αυτό προσπαθείτε να μας πείτε!!!

Και για την προγραμματική περίοδο 2014-2020 μας επαναλαμβάνετε για ακόμη μια φορά λόγια..λόγια…λόγια.

Το ερώτημα όμως παραμένει σκληρό και αναπάντητο από πλευρά σας: Ένα έργο υγείας που εντάξατε στη νυν προγραμματική περίοδο και που ολοκληρώσατε-παραδώσατε θα μας πείτε;;; 1 μόνο!!!!”

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΕΖΟΣ

Μπέζος: “Ντροπή σας, κύριε Τατούλη!”
To Top