Messinia Live

Μπέζος: “Και κάπου εδώ πέφτει η αυλαία”

ΤΟ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΘΕΜΑ ΩΡΩΝ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΑΛΕΙΦΕΡΗ

Τι αναφέρει ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας Γιώργος Μπέζος με αφορμή την ολοκλήρωση της θητείας του. Ανεπίσημα είναι ήδη γνωστό ότι θα αναλάβει η νυν αντιδήμαρχος Καλαμάτας Ελένη Αλειφέρη. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Γιώργος Μπέζος είναι ίσως ο μακροβιότερος διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας, έκλεισε 10ετία ως διοικητής, μιας και το έργο του αναγνωρίστηκε από διαδοχικές κυβερνήσεις. Κυρίως όμως το έργο του αναγνωρίστηκε από τους πολίτες της Μεσσηνίας, στους οποίους αφήνει ένα αναβαθμισμένο Νοσοκομείο, βραβευμένο ως πράσινο, ένα Νοσοκομείο- πρότυπο καλών πρακτικών εξοικονόμησης ενέργειας και αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών. O ίδιος είχε βραβευτεί το 2015 ως "manager της χρονιάς".

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΕΖΟΥ

"Αύριο και ίσως για προ-τελευταία φορά θα επισκεφθώ το Νοσοκομείο Καλαμάτας, για να παραλάβουμε ένα φορτηγό-ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό ότι πιο σύγχρονο στα παρακάτω είδη. Έξι (6) ηλεκτρικές κλίνες ΜΕΘ, έξι (6) αναπνευστήρες και έξι (6) μόνιτορ με κεντρικό σταθμό. Ότι είπαμε το κάναμε.
Ζητώ συγνώμη σε κάποια στελέχη του Υπουργείου Υγείας εάν κάποια στιγμή υπήρξα πιεστικός έως και φορτικός για να έρθει αυτός ο εξοπλισμός στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, αλλά αυτό επέβαλε η ευθύνη και το χρέος μου. Τα υπόλοιπα αύριο!!
ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ!!!"

Να σημειωθεί ότι η θητεία του Γιώργου Μπέζου είχε λήξει από τις 27 Μαρτίου αλλά είχε παραταθεί για ένα εξάμηνο λόγω covid 19. Ωστόσο το Υπουργείο Υγείας έκρινε, εν μέσω πανδημίας, να προχωρήσει σε αλλαγή προσώπων...Το ρεσάλτο κομματικών σε καίριες θέσεις διοίκησης συνεχίζεται. Αποχαιρετούμε την αξιοκρατία. Αυτά βλέπουν οι νέοι με σπουδές σε Διοίκηση Μονάδων Υγείας, με διδακτορικά, με εμπειρία σε μονάδες υγείας, που προκρίνονται, σύμφωνα με αυτά που προβλέπει η προκήρυξη, και φτιάχνουν βαλίτσες για εξωτερικό...

Μαίρη Περδικέα

Exit mobile version