Messinia Live

Με μπάσκετ, Διαμαντίδη, βραβεύσεις και Καλαματιανό διασκέδασαν τα Ελληνόπουλα στην Τέντα

Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΝΩΝΕΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΚΑΙ ΗΠΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ, ΦΙΛΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤΕΝΤΑ - ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ, Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ

Περίπου 100 Ομογενείς από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, βρέθηκαν σήμερα στην Καλαμάτα στο πλαίσιο επίσκεψης στην Πατρίδα μας της μεγαλύτερης ομογενειακής αθλητικής ακαδημίας της Νέας Υόρκης «Super League Athletic Academy». 40 αθλητές, έφηβοι, αγόρια και κορίτσια με τους γονείς και κηδεμόνες τους, βρέθηκαν σήμερα το πρωί στην "Τέντα" και τα παιδιά αγωνίστηκαν σε ένα μίνι τουρνουά μπάσκετ απέναντι σε μικτές ομάδες του Νομού μας, όπως τις στελέχωσαν οι υπεύθυνοι προπονητές της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν και οι άνθρωποι του Συλλόγου Μεσσηνίων Νέας Υόρκης «Αριστομένης» στην Καλαμάτα ενώ στις βραβεύσεις παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ο Βουλευτής Περικλής Μαντάς, ο δημ.σύμβουλος Μανώλης Μάκαρης.

Τιμητικές πλακέτες εκ μέρους της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ από τον Πρόεδό της Σταύρο Κουκάκη, παρέλαβε ένας από τους κορυφαίους αθλητές της χώρας μας, ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής Δημήτρης Διαμαντίδης κι ο προπονητής της Εθνικής εφήβων Βαγγέλης Ζιάγκος. Φυσικά η εκδήλωση έκλεισε με Καλαματιανό!

Exit mobile version