Πολλοί Καλαματιανοί θα είναι το βράδυ στο εμβληματικό Ηρώδειο για τον Μίλτο
Η καρδιά της Αθήνας χτυπά απόψε στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, όπου ο Μίλτος Πασχαλίδης γιορτάζει 30 χρόνια δημιουργικής πορείας στη δισκογραφία. Η μεγάλη συναυλία του Καλαματιανού τραγουδοποιού πραγματοποιείται σε ένα sold out σκηνικό, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο, με το κοινό να ανυπομονεί να ζήσει μια μοναδική μουσική εμπειρία.
Με μια τεράστια δεξαμενή τραγουδιών που έχουν σημαδέψει τη νεότερη ελληνική μουσική, ο Πασχαλίδης καλείται να επιλέξει 20, 30, ακόμα και 40 κομμάτια ή ρεφρέν, σε μια βραδιά που υπόσχεται συγκίνηση, δυνατές στιγμές και αμέτρητες αναμνήσεις. Άλλωστε, τα περισσότερα από τα τραγούδια του τα ξέρουμε, τα σιγοτραγουδάμε και τα κουβαλάμε μέσα μας διαχρονικά.
Η εμφάνιση στο Ηρώδειο αποτελεί έναν ακόμη σταθμό στον κύκλο των επετειακών συναυλιών που ξεκίνησε από τις αρχές Ιουνίου, στις 9 Αυγούστου έκανε ένα εντυπωσιακό πέρασμα από την Καλαμάτα όπου 4.500 άτομα έζησαν μια αξέχαστη βραδιά, θα ταξιδέψει στην Κύπρο θα συνεχιστεί σε Κρήτη, Λάρισα και Θεσσαλονίκη. Το μεγάλο ταξίδι θα ολοκληρωθεί στις 30 Σεπτεμβρίου, στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, κλείνοντας έτσι έναν κύκλο γιορτής και συγκίνησης.
Μια βραδιά αφιερωμένη στη μουσική, στη μνήμη και στην αγάπη του κόσμου για έναν καλλιτέχνη που εδώ και τρεις δεκαετίες παραμένει σταθερά παρών στην ελληνική δισκογραφία.









