Messinia Live

Μεσσηνιακή διαιτησία – Ο απολογισμός Αλεξέα των 100 ημερών της νέας ΕΔ

Η νέα επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Μεσσηνίας έχει ξεκινήσει την μεγάλη προσπάθεια της αναβάθμισης της διαιτησίας μέσω της συνεχούς επιμόρφωσης αλλά και της εξωστρέφειας που επιδεικνύει στο πρώτο αυτό διάστημα που ο Ηλίας Αλεξέας με τους συνεργάτες του έχουν αναλάβει τα ηνία.

Ο επικεφαλής της Μεσσηνιακής διαιτησίας προχώρησε στον απολογισμό των 100 ημερών και οριοθέτησε τους στόχους για την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

Μετά την συμπλήρωση 100 ημερών από την έναρξη της συνεργασίας μου με την ΕΠΣ Μεσσηνίας ως Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας, και στο κλείσιμο της ποδοσφαιρικής χρονιάς, είμαι σε θέση να κάνω τον πρώτο απολογισμό των δραστηριοτήτων της ΕΔ, αλλά και να οριοθετήσω την πορεία για το μέλλον.

Απολογισμός

Η διαχείριση των δραστηριοτήτων της ΕΔ τους τελευταίους τρεις μήνες περιλαμβάνει επιγραμματικά:

Οι στόχοι για τους επόμενους δώδεκα μήνες

Ο σχεδιασμός των δραστηριοτήτων της ΕΔ για τον επόμενους δώδεκα μήνες περιλαμβάνει:

Παρά κάποιες μικρές διαμαρτυρίες στη δομή της διαιτησίας, η ΕΔ θα εξακολουθήσει να παίρνει αποφάσεις με έναν εντελώς ανεξάρτητο, συνεπή και αμερόληπτο τρόπο.

Η διαιτησία μπορεί να βελτιωθεί μόνο με την κατάλληλη εκπαίδευση και με σχέδια ανάπτυξης, για το λόγο αυτό η ΕΔ εργάζεται πολύ σκληρά και εστιάζει στην εφαρμογή ενός μακροπρόθεσμου σχεδίου, το οποίο προφανώς και πρέπει να υποστηριχθεί από την ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Βεβαίως και πρέπει να γίνουν πολλά! Για να πετύχουμε τους στόχους μας θέτουμε γερές βάσεις για μία ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ στην Μεσσηνιακή διαιτησία.

Με πεποίθηση και εμπιστοσύνη, προθυμία και δέσμευση, μαζί με όλους όσους εξελίχθηκαν στο ποδόσφαιρο, όλοι οφείλουμε να συμβάλλουμε στην αναγέννηση της διαιτησίας για το καλό του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Exit mobile version