ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Μεσσηνία χωρίς αδέσποτα”: Παρουσιάστηκε το 3ετές πρόγραμμα για τους δήμους Πύλου-Νέστορος και Τριφυλίας

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ: 136 ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΕΙΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ-54 ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ

Costa Navarino και το Ίδρυμα «Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου» παρουσίασαν χθες το 3ετές πρόγραμμα «Μεσσηνία Χωρίς Αδέσποτα», το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με τους Δήμους Πύλου-Νέστορος και Τριφυλίας από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Dogs’ Voice.

Οι εθελοντές του προγράμματος «Μεσσηνία χωρίς αδέσποτα»

Η πρώτη φάση του προγράμματος υλοποιήθηκε ήδη μεταξύ 22-24 Νοεμβρίου 2019, έχοντας ως αποτέλεσμα την εξέταση, στείρωση, εμβολιασμό και ηλεκτρονική σήμανση 136 σκύλων, καθώς και την επιτυχή υιοθεσία 54 σκύλων που πλέον έχουν βρει ένα μόνιμο σπίτι.

 Οι εθελοντές του προγράμματος «Μεσσηνία χωρίς αδέσποτα» στην Costa Navarino

Η δεύτερη φάση του προγράμματος αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 6-12 Απριλίου 2020 και περιλαμβάνει περισσότερες στειρώσεις αδέσποτων, καθώς και εκπαιδευτικά προγράμματα σε μαθητές και φορείς όλων των βαθμίδων. Σε αυτή θα περιλαμβάνεται πανελλαδική καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την υιοθεσία αδέσποτων ζώων την οποία στηρίζουν συμμετέχοντας αφιλοκερδώς άνθρωποι του πνεύματος και του αθλητισμού, μεταξύ των οποίων οι: Γιώργος ΚαπουτζίδηςΝάντια ΚοντογεώργηΛεωνίδας Κουτσόπουλος και Θοδωρής Παπαλουκάς.

To Top