Messinia Live

Μαύρη Θύελλα: Σκαλοπάτι τίτλου στη Λακωνία

Ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην πορεία για τον τίτλο θα επιδιώξει να κάνει σήμερα η Καλαμάτα η οποία εκστρατεύει στη γειτονική Σκάλα Λακωνίας για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Βλαχιώτη (30/5, 17:00, Focus FM 99.6).

Η αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής είναι κομβικής σημασίας και για τις δύο ομάδες καθώς η Μαύρη Θύελλα θέλει το τρίποντο για να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, στο πρώτο από τα δύο σερί εκτός έδρας παιχνίδια της, οι γηπεδούχοι από την άλλη βρίσκονται σε δεινή βαθμολογική θέση και αγωνίζονται με την πλάτη στον τοίχο αναφορικά με το μέλλον τους στην κατηγορία.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου είναι ένα βαθμό πάνω από την Καλλιθέα, αλλά με ένα παιχνίδι περισσότερο, οπότε η απώλεια μπορεί να είναι καθοριστική. Η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος λοιπόν, αναζητά γκολ σε μια έδρα, που δεν είναι ευκολοκατάβλητη.

Μπορεί ο Αστέρας Βλαχιώτη να μην έχει νίκη στα 10 τελευταία παιχνίδια του, ωστόσο μόνο μια ομάδα πέρασε με νίκη από τη Λακωνία, η Καλλιθέα, στο ματς για το οποίο εκκρεμεί ένσταση των γηπεδούχων.

Στον πρώτο γύρο η Καλαμάτα επικράτησε με 2-0 (36′ σουτ Αναστασόπουλος, 86′ σουτ Κέρι).

Κυριαρχία Καλαμάτας

Καλαμάτα και Αστέρας Βλαχιώτη έχουν μικρό ιστορικό αγώνων στις Eθνικές κατηγορίες καθώς εκτό απο το ματς του πρώτου γύρου έχουν δώσει ακόμη μόλις τέσσερα παιχνίδια σε δύο διαφορετικές σεζόν, στο πλαίσιο της Γ’ Εθνικής, .

Η Μαύρη Θύελλα έχει βγεί νικήτρια και στα δύο εντός έδρας ματς που έχουν γίνει στο γήπεδο Μεσσηνιακού, στις 11 Φεβρουαρίου 2018 με 2-1 (33′, 59′ Γκασούκας – 57′ σουτ Σαμπατάκος) και στις 7 Οκτωβρίου 2018 με 1-0 (35′ Αλιατίδης).

Από τις τέσσερις αναμετρήσεις, οι Λάκωνες έχουν νικήσει μόνο στη μία, στις 20 Ιανουαρίου 2019 με 1-0 ενώ ακόμη ένα παιχνίδι έχει έρθει ισόπαλο 0-0.

Οι προηγούμενες αναμετρήσεις Καλαμάτα- Αστέρας Βλαχιώτη

14/4/21 Καλαμάτα-Αστέρας Βλαχιώτη 2-0

20/1/19 Αστέρας Βλαχιώτη-Καλαμάτα 1-0

7/10/18 Καλαμάτα-Αστέρας Βλαχιώτη 1-0

11/2/18 Καλαμάτα-Αστέρας Βλαχιώτη 2-1

22/10/17 Αστέρας Βλαχιώτη-Καλαμάτα 0-0

Η αποστολή

H Μαύρη Θύελλα Μεταβαίνει στη Σκάλα χωρίς τον τιμωρημένο Βαγγέλη Αλεξόπουλο, τον Εβάν Σαλίν, ο οποίος απουσιασε στην χώρα του και το νεαρό τερματοφύλακα Καραχάλιο.

Στην αποστολή μετέχουν οι Αραμπατζής, Ταϊρης, Καπούταγλης (τερματοφύλακες), Παναγιώτου, Μαβινγκά, Μπακαγιόκο, Κωνσταντινόπουλος, Ευαγγέλου, Τσελεπίδης, Γκαλίτσιος (αμυντικοί), Καρούτης, Τριανταφυλλάκης, Παπατόλιος, Παυλίδης, Σουμπίνιο, Αναστασόπουλος, Νατσιόπουλος (μέσοι), Ηλιόπουλος, Μπουσμπίμπα, Κέρι, Μαρκόφσκι, Φελίπε (επιθετικοί).

Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο Ανδριανός (Αχαΐας) με βοηθούς τους Οικονόμου Σπ. (Αχαΐας), Τσιλίκα (Αιτωλοακαρνανίας).

 

Exit mobile version