Αθλητισμός

Μαύρη Θύελλα: Πρόγραμμα-φωτιά με 8 ματς σε ένα μήνα!

Αγωνιστικός Γολγοθάς ακολουθεί για την Καλαμάτα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Football League.

Από την απόλυτη απραξία που βίωσαν για ένα χρόνο, οι μελανόλευκοι θα περάσουν σε πρόγραμμα-φωτιά με αλλεπάλληλα παιχνίδια καθώς το πρόγραμμα του πρωταθλήματος έχει συμπιεστεί προκειμένου να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Ιουνίου, όπως έχει καθοριστεί.

Η αρχή έγινε την Κυριακή στη Νάξο και μέσα σε ένα μήνα, δηλαδή μέχρι τις 28 Απριλίου, οι μελανόλευκοι θα δώσουν οκτώ συνολικά παιχνίδια!

Οι ρυθμοί θα είναι εξαντλητικοί καθώς θα πρέπει να συνυπολογιστούν και οι μετακινήσεις, οπότε γίνεται εύκολα αντιληπτό πως σε αυτή τη διαδικασία δεν περισσεύει κάνεις και ο Νίκος Αναστόπουλος θα χρειαστεί όλα τα διαθέσιμα όπλα για να μπορέσει η ομάδα να ανταπεξέλθει στα αλλεπάλληλα παιχνίδια.

Για τους μελανόλευκους ακολουθεί την Τετάρτη παιχνίδι εκτός έδρας στον Ασπρόπυργο ενώ την ερχόμενη Κυριακή θα δώσουν την πρώτη τους εντός έδρας αναμέτρηση φιλοξενώντας στην Επισκοπή στο δημοτικό στάδιο Παραλίας.

Η εβδομάδα που ακολουθεί δεν θα έχει εμβόλιμη αγωνιστική την Τετάρτη αλλά το δεύτερο δεκαήμερο του Απριλίου η Καλαμάτα θα ταξιδέψει αρχικά στη Ρόδο και στη συνέχεια θα υποδεχτεί Τετάρτη τον Αστέρα Βλαχιώτη και την Κυριακή τη Νίκη Βόλου συμπληρώνοντας την πρώτη εξάδα των αγώνων.

Η επόμενη τριάδα με την οποία και θα ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος είναι με την Καλλιθέα εκτός, το Αιγάλεω εντός και τον Ιαλυσό στη Ρόδο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Καλαμάτας:

28/03 Σαντορίνη -Καλαμάτα 0-0

31/03 Ασπρόπυργος-Καλαμάτα

04/04 Καλαμάτα-Επισκοπή

11/04 Ρόδος-Καλαμάτα

14/04 Καλαμάτα-Αστέρας Βλαχιώτη

18/04 Καλαμάτα- Νίκη Βόλου

25/04 Καλλιθέα-Καλαμάτα

28/04 Καλαμάτα- Αιγάλεω

05/05 Ιάλυσος-Καλαμάτα

09/05 Καλαμάτα-Σαντορίνη 2020

12/05 Καλαμάτα-Ασπρόπυργος

16/05 Επισκοπή- Καλαμάτα

23/05 Καλαμάτα-Ρόδος

30/05 Αστέρας Βλαχιώτη-Καλαμάτα

06/06 Νίκη Βόλου-Καλαμάτα

13/06 Καλαμάτα-Καλλιθέα

20/06 Αιγάλεω-Καλαμάτα

27/06 Καλαμάτα-Ιάλυσος

Μαύρη Θύελλα: Πρόγραμμα-φωτιά με 8 ματς σε ένα μήνα!
To Top