Σε μία κίνηση που σηματοδοτεί επιστροφή και νέα εποχή, η ΑΕ Μάνης ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Τάκη Δρούγα ως νέο προπονητή της ανδρικής ομάδας μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Πάνο Πολίμο. Άμεση συνεργάτιδα του Δρούγα αναλαμβάνει η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, η οποία θα εκτελεί και χρέη γυμνάστριας του συλλόγου.
Ο έμπειρος τεχνικός επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια. Ο Δρούγας είχε καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο των Μανιατών τον Φεβρουάριο του 2019, παραμένοντας έως και τον Μάιο του 2022, σε μια τριετία γεμάτη επιτυχίες.
Κατά την τελευταία σεζόν της πρώτης του θητείας, είχε οδηγήσει την ΑΕ Μάνης στην 3η θέση στο πρωτάθλημα της Α’ Τοπικής, ενώ παράλληλα την είχε φτάσει μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Μεσσηνίας, όπου είχε αντιμετωπίσει τον Πανθουριακό. Το 2022 επέστρεψε στην Καλαμάτα ως βοηθός του Σάκη Τσιώλη. Ο ρέκορντμαν συμμετοχών με την Μαύρη Θύελλα, έχει διατελέσει προπονητής και στον Πανθουριακό και τον Ακρίτα Κορώνης.
Η νέα τεχνική ηγεσία θα έχει διπλό ρόλο: ο Τάκης Δρούγας και η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου θα αναλάβουν παράλληλα και τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, δείχνοντας τη βούληση της διοίκησης για ενιαία ανάπτυξη και αναβάθμιση των ακαδημιών.










