Τουρισμός

Mani Escape: Περιηγηθείτε στις μοναδικές ακτές της Μάνης με ταχύπλοα σκάφη

“ΑΠΟΔΡΑΣΗ” ΔΙΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΣΤΙΣ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ

Ζήστε φέτος τις καλοκαιρινές σας διακοπές πραγματοποιώντας τη δική σας “απόδραση” από την καθημερινότητα και τα συνηθισμένα. Νοικιάστε ένα από τα ταχύπλοα σκάφη που διαθέτει το “ΜaniEscape” και περιηγηθείτε με τον καπετάνιο του στις παραλίες τις περιοχής αλλά και σε άγνωστες στο κοινό κρυφές παραλίες.

Επισκεφθείτε δια θαλάσσης τις Κιτριές, τη Στούπα, τον Άγιο Νικόλαο, κολυμπήστε στα υπέροχα εξωτικά νερά στο Καλαμίτσι, στα Δελφίνια, στο Φονέα, στο Καταφύγιο, φτάστε μέχρι τη γραφική παραθαλάσσια Τραχήλα, αλλά και το κοσμικό Λιμένι.

Κάντε τις διακοπές που εσείς ονειρεύεστε πραγματικότητα μέσα από το ManiEscape. Mε τον δικό σας καπετάνιο, επιλέξτε την παραλία που εσείς επιθυμείτε για βουτιές, ή επισκεφτείτε για φαγητό την κοσμοπολίτικη και παραδοσιακή Καρδαμύλη. Το σκάφος διαθέτει και ψυγείο πάγου και wine bar, αλλά και ντους για μετά το μπάνιο σας.

Το MessiniaLive είχε την ευκαιρία να ταξιδέψει με ταχύπλοο σκάφος Nireus CL 620  του ManiEscape και τον έμπειρο σκίπερ Γιώργο Ψωματάρη, από την Καρδαμύλη μέχρι και το Λιμένι, και να απολαύσουμε όλες τις παραλίες της περιοχής,  με τελικό προορισμό το Λιμένι και τις γραφικές ψαροταβέρνες του. Η άγρια πλευρά της παραθαλάσσιας Μάνης, Μεσσηνιακής και Λακωνικής, σε μαγεύει από την πρώτη στιγμή, σε μια θαλάσσια διαδρομή που αξίζει να κάνετε, καθώς οι βραχώδεις ακτές της Μάνης είναι μια εικόνα που δεν μπορεί να έχει ο επισκέπτης της περιοχής αν ακολουθήσει τη διαδρομή με αυτοκίνητο.

Η επιστροφή το απόγευμα εξίσου ειδυλλιακή, με τις τελευταίες βουτιές της μέρας που έφευγε, να γίνονται στο λιμανάκι της Καρδαμύλης.

Για πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλέφωνο: 6981175006

Μαίρη Περδικέα

 

http:///maniescape.gr/

To Top