Messinia Live

Λαμπερή Πρωτοχρονιά στην Καλαμάτα: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το 2024 στην κεντρική πλατεία

Εορταστική ατμόσφαιρα στην κεντρική πλατεία-Πλήθος κόσμου στην υποδοχή του 2024-Με μουσική και πυροτεχνήματα υποδέχτηκαν Καλαματιανοί και επισκέπτες το νέο έτος

Το 2024 υποδέχτηκαν χιλιάδες κόσμου στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας. Κάτοικοι και επισκέπτες γέμισαν την κεντρική πλατεία λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, Η μουσική βραδιά άνοιξε με τον Εισαγγελέα και τον Γιάννη Κουκούτση και τη σκυτάλη έλαβαν στη συνέχεια οι ElectroSocks με όλες τις επιτυχίες των 70s, 80s και 90s.

Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έπαιξε η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας, με τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο να δίνει ευχές και το σύνθημα για την αντίστροφη μέτρηση. Δεκάδες πυροτεχνήματα έλαμψαν στον ουρανό της Καλαμάτας, με τον κόσμο να κατευθύνεται στα καταστήματα εστίασης, όπου απόλαυσε το πρωτοχρονιάτικο μενού που είχε ετοιμαστεί. Να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά τα καταστήματα εστίασης της κεντρικής πλατείας, αλλά και κάποια του ιστορικού κέντρου της πόλης, έμειναν ανοιχτά, υποδεχόμενα τον κόσμο που διασκέδαζε, γεγονός που κρίθηκε επιτυχημένο, και όπως φαίνεται θα καθιερωθεί.

 

 

 

Exit mobile version