Messinia Live

Ξεκίνησε και πάλι το τουριστικό τρενάκι τις διαδρομές του στην Καλαμάτα!

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΤΡΕΝΑΚΙ

Το τουριστικό τρενάκι έκανε και πάλι την εμφανισή του σήμερα στους δρόμους της Καλαμάτας. Όπως μας δήλωσε στο MessiniaLive ο υπεύθυνος Χρήστος Κόλλιας, το τρενάκι επανέρχεται στην πόλη για τη θερινή σεζόν, με καθημερινά δρομολόγια αλλά και τα Σαββατοκύριακα, και ευχήθηκε σε μικρούς και μεγάλους καλές βόλτες!

Το τουριστικό τρενάκι είχε κάνει το ντεμπούτο του την περίοδο των Χριστουγέννων και είχε κερδίσει τις εντυπώσεις από τον κόσμο της Καλαμάτας.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ

Το τρενάκι ξεκινάει καθημερινά τις διαδρομές του από την αφετηρία του Ναυαρίνου 15, και διασχίζει το κέντρο της Καλαμάτας, αλλά και την παραλιακή ζώνη μέχρι και το Φιλοξένια.

Τα δρομολόγια τις καθημερινές ξεκινούν στις 6 το απόγευμα και συνεχίζονται μέχρι και τις 12 τα μεσάνυχτα, ενώ τα Σαββατοκύριακα ξεκινούν από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 και τα απογεύματα από τις 6 μέχρι και τις 12.

Η κάθε διαδρομή διαρκεί 1 ώρα και 20 λεπτά, και ο επισκέπτης της Καλαμάτας μπορεί να πάρει μια αντιπροσωπευτική "γεύση" της πόλης της Καλαμάτας, αφού η διαδρομή περιλαμβάνει αντιπροσωπευτικά της πόλης σημεία, τόσο στο Ιστορικό της κέντρο όσο και στην παραλία. Το εισιτήριο για όλη τη διαδρομή είναι 5 ευρώ, ενώ η συχνότητα των δρομολογίων είναι ανά 45 λεπτά.

Να σημειωθεί εδώ ότι το τουριστικό τρενάκι από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε έγινε ιδιαίτερα αγαπητό στα μικρά παιδιά της πόλης μας και όχι μόνο.

Μ.Π.

 

Exit mobile version