Messinia Live

Κορονοϊός: Μόλις 6 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία- Στους 20 οι νοσηλευόμενοι στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Τραγωδία για τη χώρα μας η ανακοίνωση από τον ΕΟΔΥ 41 νεκρών από τον κορονοϊό το τελευταίο 24ωρο, με τον αριθμό των διασωληνωμένων ασθενών να φτάνει τους 239.

1.490 τα ημερήσια κρούσματα, με τη Μεσσηνία να ακολουθεί την πτωτική πορεία του Σαββατοκύριακου και να καταγράφονται σήμερα μόλις 6. Να σημειωθεί ότι ο αριθμός των νοσηλευομένων με κορονοϊο στην κλινική covid του Νοσοκομείου Καλαμάτας, από 12 που ήταν την προηγούμενη εβδομάδα, ανέβηκε στους 20.

Στην κλινική covid αυξήθηκαν οι κλίνες, με κρεβάτια από τη Β' Παθολογική, ενώ οι παθολόγοι είναι στα όρια τους με τρίτη συνεχόμενη εφημερία. Να επισημάνουμε ότι μπορεί τα κρούσματα των τελευταίων ημερών να είναι μονοψήφια, αυτό αφενός δεν σημαίνει ότι ο κίνδυνος πέρασε, αφετέρου ο αριθμός των νοσηλευόμενων από κορονοϊό αυξάνεται λόγω των αυξημένων κρουσμάτων της προηγούμενης εβδομάδας. Μην ξεχνάμε ότι η εβδομάδα από 2 Νοεμβρίου μέχρι και χθες έκλεισε με 176 κρούσματα, αριθμό ρεκόρ για τη Μεσσηνία, που διαδέχτηκε τα 110 κρούσματα της τελευταίας εβδομάδας του Οκτωβρίου.

ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

 

Μαίρη Περδικέα

Exit mobile version