Messinia Live

Kινητή τηλεφωνία: Τι θα ισχύει με συμβόλαια και χρεώσεις – Οι 9 αλλαγές

Αλλαγές στην κινητή τηλεφωνία ανακοίνωσε η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων - Τι αλλάζει για τους καταναλωτές και τι πρέπει να γνωρίζουν για τη φραγή στις εισερχόμενες κλήσεις λόγω οφειλών - Ολες οι λεπτομέρειες που πρέπει να ξέρουν οι πολίτες για την κινητή τηλεφωνία

 

Μια αναβαθμισμένη δέσμη όρων και υποχρεώσεων στους παρόχους υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας εισάγει ο νέος Κανονισμός Γενικών Αδειών της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).

Σύμφωνα με την ΕΕΤΤ, το νέο πλαίσιο στοχεύει στην προάσπιση των δικαιωμάτων των συνδρομητών υπηρεσιών τηλεφωνίας και διαδικτύου, ενισχύοντας σημαντικά την προστασία των καταναλωτών. Μεταξύ πολλών άλλων τροποποιήσεων, η ΕΕΤΤ βάζει «φρένο» στη δυνατότητα των παρόχων να κάνουν φραγή εισερχομένων λόγω οφειλών και τούς υποχρεώνει να συνεχίζουν παρέχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο, με μικρή ταχύτητα.

Ειδικότερα, ο νέος Κανονισμός επιφέρει αλλαγές στις συμβάσεις των παρόχων με τους καταναλωτές και επιβάλλει στους παρόχους, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες υποχρεώσεις:

 

 

 

 

 

 

πηγή:reader.gr

Exit mobile version