Ψυχολογία

“Kέντρο Ημέρας για τη Μνήμη και την Άνοια”: Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τους ωφελούμενους και το προσωπικό

Την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου, στο «Κέντρο Ημέρας για τη μνήμη και την άνοια», πραγματοποιήθηκε χριστουγεννιάτικη γιορτή για τους ωφελούμενους και το προσωπικό. Κατά τη διάρκεια της γιορτής, οι ωφελούμενοι είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν χριστουγεννιάτικες μελωδίες και παραδοσιακά γλυκίσματα, ενώ αντάλλαξαν πολλές ευχές. Τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας Covid-19.

Το «Κέντρο Ημέρας για τη μνήμη και την άνοια», προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες ιατρικής διάγνωσης και φαρμακευτικής θεραπείας, νευροψυχολογική και ψυχομετρική εξέταση, νοητική και κινητική ενδυνάμωση, καθώς και υπηρεσίες συμβουλευτικής.

Το «Κέντρο Ημέρας για τη μνήμη και την άνοια», είναι το πρώτο τέτοιου τύπου στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας και των όμορων νομών. Έχει έδρα την Καλαμάτα και ξεκίνησε τη λειτουργία του, το Σεπτέμβριο, του 2021. Το έργο είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση και υλοποιείται από την IASIS ΑΜΚΕ. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 27210-92272 και 27210-94590. Νέδοντος 129 και Καποδιστρίου, Καλαμάτα.

 

“Kέντρο Ημέρας για τη Μνήμη και την Άνοια”: Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τους ωφελούμενους και το προσωπικό
To Top