Messinia Live

ΚΔΑΠ Καλαμάτας: Ηχηρό μήνυμα έστειλαν τα παιδιά μοιράζοντας στην πλατεία λουλούδια και κάρτες για την ημέρα της γυναίκας

Τα παιδιά μοίρασαν χειροποίητα χάρτινα λουλούδια και μηνύματα αγάπης για την ημέρα της γυναίκας

Χάρτινα λουλούδια και κάρτες με μηνύματα αγάπης, σεβασμού και ισότητας μοίρασαν σήμερα το απόγευμα τα παιδιά των ΚΔΑΠ του Δήμου Καλαμάτας και της "Φάρις", με αφορμή τη σημερινή παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Τα μικρά παιδιά όλη την εβδομάδα ετοίμαζαν με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους τα χειροποίητα λουλουδάκια τους με πολύ κόπο και μεράκι,  όπως και τις κάρτες τους, με τα μηνύματα σεβασμού και αγάπης για όλες τις γυναίκες.

Το απόγευμα συνοδεία των εκπαιδευτικών τους από τα ΚΔΑΠ, τα μοίρασαν στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας σε διερχόμενους, διαδίδοντας με αυτό τον τρόπο το  μήνυμα για τη σημερινή ημέρα, χαρίζοντας χαμόγελα, και δίνοντας ταυτόχρονα ηχηρό μήνυμα κατά της κακοποίησης. 

Στην κεντρική πλατεία βρέθηκε και ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, συνοδεία του αρμόδιου αντιδημάρχου Παιδείας, Γιώργου Φάβα και του προέδρου της "Φάρις", Σωτήρη Κριτσωτάκη, που έστειλαν με τη σειρά τους το δικό τους μήνυμα για τη σημερινή ημέρα, αλλά και για τη σπουδαία δράση των παιδιών.


Τα ΚΔΑΠ του Δήμου Καλαμάτας και της "Φάρις" συνεχίζουν το δημιουργικό τους έργο, με δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των παιδιών σε κοινωνικά ζητήματα, καλλιεργώντας την ενσυναίσθηση, την αλληλεγγύη, και τον σεβασμό στον συνάνθρωπο. Με δράσεις όπως η σημερινή, αποδεικνύουν στην πράξη το σπουδαίο έργο που επιτελούν.

Exit mobile version