Παιδί

ΚΔΑΠ Καλαμάτας: 76 μαθητές συμμετείχαν στο 1o Aτομικό Πρωτάθλημα Σκάκι

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Ατομικό Πρωτάθλημα για Σκάκι των ΚΔΑΠ του Δήμου Καλαμάτας, που διεξήχθη την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019.

Στο τουρνουά, που πραγματοποιήθηκε στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας, συμμετείχαν 76 αθλητές και αθλήτριες, ηλικίας από 5 έως 12 ετών. Το τουρνουά διεξήχθη με ελβετικό σύστημα αγώνων 4 γύρων και χρόνο σκέψης 10 λεπτά για το παιδί. Τη διαιτησία των αγώνων είχε ο Παναγιώτης Μπούρας.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα του πρωταθλήματος έχουν ως εξής:

1ος Νικητής: Σακκάς Μάριος (4/4) κύπελλο και χρυσό μετάλλιο
2ος Νικητής: Ρέτζος Κωνσταντίνος (4/4) κύπελλο και αργυρό μετάλλιο
3ος Νικητής: Τσώνης Κωνσταντίνος (4/4) κύπελλο και χάλκινο μετάλλιο

1ος στην κατηγορία των 12 ετών: Τσούμπανου Χρυσούλα
2ος στην κατηγορία των 12 ετών: Μουρδουκούτας Λεωνίδας
3ος στην κατηγορία των 12 ετών: Νταβέας Ιωάννης

1ος στην κατηγορία των 10 ετών: Κυριακόπουλος Νικόλαος
2ος στην κατηγορία των 10 ετών: Κούτρας Νικόλαος
3ος στην κατηγορία των 10 ετών: Πετροπουλέας Νικόλαος

1ος στην κατηγορία των 8 ετών: Τομαράς Χρήστος
2ος στην κατηγορία των 8 ετών: Τσιάτσιος Μιχαήλ
3ος στην κατηγορία των 8 ετών: Καμαρινάκη Βάσια

Βραβείο περισσότερων συμμετοχών: 8οΚΔΑΠ

Βραβείο περισσότερων νικών: 10ο ΚΔΑΠ

Τις απονομές για τις τρεις πρώτες θέσεις έκανε ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Πολίτης, ευχαριστώντας τα παιδιά για τη μεγάλη συμμετοχή τους στους αγώνες.
Ο Διευθυντής των αγώνων και εκπαιδευτικός για το σκάκι των ΚΔΑΠ, National Instructor (N.I.) Παναγιώτης Μπούρας, ευχαρίστησε τους γονείς για τη στήριξη που δείχνουν στον θεσμό των ΚΔΑΠ του Δήμου Καλαμάτας και για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς τους εκπαιδευτικούς. Επίσης, απηύθυνε ευχαριστίες προς τους Θεόδωρο Τσεκούρα, προπονητή του Ν.Ο.Κ – τμήματος σκάκι και Βαγγέλη Λαμπρόπουλο, προπονητή σκάκι στο Μορφωτικό Σύλλογο Καλαμάτας.
Ο κ. Μπούρας, τόνισε ότι η στήριξη του Ν.Ο.Κ – τμήματος σκάκι ήταν πολύ σημαντική, λόγω της εμπειρίας του, για τη διεξαγωγή του τουρνουά. Σημείωσε δε ότι το τουρνουά αυτό ήταν μία καλή ευκαιρία για πολλά παιδιά των ΚΔΑΠ να έρθουν σε πρώτη επαφή με το άθλημα.
Τα ΚΔΑΠ του Δήμου Καλαμάτας τίμησαν με πλακέτα τον ΝΟΚ, για την προσφορά του. Την πλακέτα, εκ μέρους του Συλλόγου, παρέλαβε ο προπονητής Θεόδωρος Τσεκούρας, ο οποίος ενημέρωσε τους γονείς και τα παιδιά για τη δραστηριότητα του Ομίλου και τα οφέλη που προσφέρει το σκάκι.

ΚΔΑΠ Καλαμάτας: 76 μαθητές συμμετείχαν στο 1o Aτομικό Πρωτάθλημα Σκάκι
To Top