Επιχειρείν

“Kαρυάτις”: Τα καρύδια Μπέζου ήρθαν και στη Μεσσηνία

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΜΠΕΖΟΥ

Η οικογενειακή επιχείρηση ” Καρυάτις-Κτήμα Μπέζου”, στην Αρκαδία, του πρώην Διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιώργου Μπέζου μπαίνει δυναμικά και στη Μεσσηνία, με τα πεντανόστιμα καρύδια τους να είναι διαθέσιμα σε καταστήματα της πόλης μας.

Ποικιλία “Καλιφόρνια” με μαλακό κέλυφος και πεντανόστιμα!

“Σήμερα το Καρύδι Αρκαδικής Γης, Καρυάτις-Κτήμα Μπέζου, έκανε για 1η φορά την παρουσία του σ’ ένα ευλογημένο τόπο, στο γειτονικό μας νομό τη Μεσσηνία. Από σήμερα λοιπόν το προϊόν μας διατίθεται σε συσκευασία 200gr, στην αλυσίδα των super market ΜΟΥΡΓΗ στην Καλαμάτα όπως επίσης και στην αλυσίδα των κυλικείων Mi Cafetal στο Νοσοκομείο Καλαμάτας καθώς και στον Άγιο Σάββα και Ναυτικό Νοσοκομείο στην Αθήνα.
Ευχαριστούμε τις διευθύνσεις των παραπάνω καταστημάτων για την προτίμησή τους στο προϊόν μας”, αναφέρει ο Γιώργος Μπέζος.

H νέα παραγωγή μπήκε στα ράφια και μας περιμένει να τα δοκιμάσουμε! Ετοιμαστείτε για σιροπιαστές καρυδόπιτες, αλλά και για το all time classic απλό, λιτό και απέριττο, καρύδια με μέλι! Ο εκλεκτός ξηρός καρπός της Αρκαδικής γης ήρθε στη Μεσσηνία!

“Kαρυάτις”: Τα καρύδια Μπέζου ήρθαν και στη Μεσσηνία
To Top