Messinia Live

Kalamata@Smartcity Innovation Talks: Το πρόγραμμα της υβριδικής εκδήλωσης για το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ KALAMATA@SMARTCITY INNOVATION TALKS

 

Το Σάββατο 27/02/2021 και ώρα 11:00 σας προσκαλούμε στην υβριδική εκδήλωση,  Kalamata@Smartcity Innovation Talks, η οποία αποτελεί την συνέχεια του επιτυχημένου  City Innovation Talks, με στόχο την ανάπτυξη δημιουργικής συζήτησης για την αξιοποίηση ψηφιακών εργαλείων και καινοτομιών που έχουν στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη της Καλαμάτας, την τοπική ανάπτυξη, την προστασία του περιβάλλοντος, τη συμμετοχικότητα και τη βιωσιμότητα.

Θα αναδειχθούν, μέσα από σύντομες παρουσιάσεις και τοποθετήσεις, βασικά θέματα ώστε μια έξυπνη πόλη να μπορεί να αξιοποιήσει την τεχνολογική καινοτομία και τις νέες τάσεις για την υλοποίηση δράσεων με τοπικά και εθνικά οφέλη.

Στο Kalamata@Smartcity Innovation Τalks συμμετέχουν και τοποθετούνται οι:

 

 

Συντονίζει η κ. Ελένη Μαυρόγαλου, Public Affairs Digital Consultant της Crowdpolicy.

Σημειώνουμε πως το πρόγραμμα ανανεώνεται συνεχώς.

Την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν όσοι ενδιαφέρονται για την ψηφιακή καινοτομία, τις έξυπνες πόλεις και τις νέες σχετικές τεχνολογικές τάσεις.

Θα πραγματοποιηθεί υβριδικά μέσα από τον συνεργατικό χώρο “House by Phaos” στην Καλαμάτα και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω διαδικτύου.

Το Kalamata@Smartcity Innovation Τalks, διοργανώνεται από την «Φάος» ΚοινΣΕπ και υποστηρίζεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Καλαμάτας και την Crowdpolicy.

Εγγραφές και συμμετοχή στο https://hello.crowdapps.net/citytalk-kalamata/

 

Exit mobile version