Messinia Live

Καλαμάτα: Η “πρώτη” του Εμπέντε και… το πειραχτήρι Κοντοές (φωτό & βίντεο)

Την πρώτη του παρουσία ως μέλος του τεχνικού τιμ της Καλαμάτας έκανε στη Νέα Σμύρνη ο Πιερ Εμπέντε ο οποίος αφίχθηκε στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα πριν λίγα 24ωρα.

Ο 41χρονος προπονητής τερματοφυλάκων διατηρείται σε άψογη κατάσταση και δεν ήταν λίγοι που βλέποντας τον ανέφεραν πως θα μπορούσε ακόμη να βρίσκεται στην ενεργό δράση.

 

Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Καλαμάτα και έχω την ευκαιρία να δουλέψω με τους τερματοφύλακες, Με δουλειά η ομάδα μπορεί να πάει ψηλά”, είπε ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού.

To... πειραχτήρι Κοντοές

Παρότι σε ορισμένες φάσεις τα πνεύματα οξύνθηκαν, το φιλικό ανάμεσα στον Πανιώνιο και την Καλαμάτα είχε και ευχάριστες στιγμές με τον Γιάννη Κοντοέ να είναι πρωταγωνιστής σε μία από αυτές.

 

Σε μία διακοπή του αγώνα ο Νίκος Αναστόπουλος έδινε οδηγίες στον Παναγιώτη Τσαγκαλίδη και ο 35χρονος αμυντικός ο οποίος έχει κάνει μεγάλη καριέρα σε Πανιώνιο, ΑΕΚ, Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητο, πλησίασε και... έστησε αυτί να ακούσει τι λένε. Μόλις τον αντιλήφθηκαν ο Νίκος Αναστόπουλος με τον Παναγιώτη Τσαγκαλίδη έβαλαν τα γέλια, όπως και ο Κοντοές που παρότρυνε τον 63χρονο να συνεχίσει να μιλάει στον μέσο της Καλαμάτας.

Προς το τέλος του αγώνα και ενώ κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια έχοντας γίνει αλλαγή ο Κοντοές χαιρέτησε έναν-έναν όλους τους μελανόλευκους στον πάγκο της Καλαμάτας.

 

Exit mobile version