Αθλητισμός

Καλαμάτα: Μετράει δυνάμεις με Βλαχιώτη

Το πιο δυνατό έως τώρα φιλικό προετοιμασίας θα δώσει σήμερα (4:30 μ.μ.) η Μαύρη Θύελλα υποδεχόμενη για δεύτερη φορά σε διάστημα τριών εβδομάδων τον Αστέρα Βλαχιώτη, αυτή τη φορά στο Δημοτικό στάδιο Καλαμάτας.

Στο τρίτο τεστ μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας, καθώς προηγήθηκαν οι φιλικές αναμετρήσεις με Διαβολίτσι και Μολαΐκό, ο Νίκος Αναστόπουλος αναμένεται να δοκιμάσει πράγματα που θα προσεγγίζουν τα δικά του “θέλω” όσον αφορά τα πρόσωπα και τον σχηματισμό της Καλαμάτας για το επερχόμενο πρωτάθλημα.

Χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρουν τα τελευταία αποκτήματα της Μαύρης Θύελλας Μπάμπης Παυλίδης και Κωνσταντίνος Καπούταγλης ενώ θα απουσιάσει ο Αλέξανδρος Νατσιόπουλος, ο οποίος δεν αγωνίστηκε ούτε στο φιλικό της Τετάρτης με τον Μολαϊκό καθώς καθώς ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στο πέλμα.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Καλαμάτα με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πώς η αναμέτρηση θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών: “Η ΠΑΕ Καλαμάτα ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι το φιλικό με τον Αστέρα Βλαχιώτη (Κυριακή 4.30) στο γήπεδο Παραλίας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο.”

Καλαμάτα: Μετράει δυνάμεις με Βλαχιώτη
To Top