Messinia Live

Καλαμάτα: Άλλαξε το φιλικό του Σαββάτου- Με Διαβολίτσι στη Βαλύρα οι μελανόλευκοι

Με τους νερατζούρι και όχι την Ηλιούπολη όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί θα δώσει φιλικό παιχνίδι Καλαμάτα το προσεχές Σάββατο

Άλλαξε ο αντίπαλος, άλλαξε και ο τόπος διεξαγωγής για το φιλικό παιχνίδι της Καλαμάτας το προσεχές Σάββατο (13/11).

Oι μελανόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τελικά τον ΑΟ Διαβολιτσίου στο γήπεδο Βαλύρας (15:00) καλύπτοντας έτσι το αγωνιστικό κενό που υπάρχει λόγω του ρεπό που έχουν τη αγωνιστική του πρωταθλήματος της superleague 2.

Ρεπό στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της Γ Εθνικής έχει και έχει και ο ΑΟΔ, ο ο οποίος δεν αγωνίστηκε ούτε την προηγούμενη Κυριακή καθώς στο παιχνίδι του στο Αίγιο αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στον Παναιγιάλειο. Έτσι οι δύο μεσσηνιακές ομάδες που αγωνίζονται στις Εθνικές κατηγορίες θα δώσουν το φιλικό παιχνίδι που δεν έδωσαν στην περίοδο της προετοιμασίας ώστε να διατηρηθούν σε ετοιμότητα για τα επίσημα ματς που ακολουθούν στα πρωταθλήματα τους.

Το γήπεδο που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση είναι της Βαλύρας που η Καλαμάτα χρησιμοποίησε το προηγούμενο διάστημα στις προπονήσεις της.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει τη ματαίωση του φιλικού αγώνα με την Ηλιούπολη στην Αθήνα. Αντί αυτού, θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας το Σάββατο (13/11) στις 15.00 με το Διαβολίτσι στο γήπεδο της Βαλύρας.

Exit mobile version