Messinia Live

Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας: Πρώτη δύναμη η “Ιατρική Ενότητα”

IΣΟΨΗΦΙΣΑΝ ΤΖΩΡΤΖΙΝΗΣ - ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ - 7-3-1 ΟΙ ΕΔΡΕΣ
ΝΕΟΣ ΠΡΟΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΩΡΤΖΙΝΗΣ

Νέος πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου αναδείχτηκε ο Δημήτρης Τζωρτζίνης

Αρχαιρεσίες πραγματοποιήθηκαν σήμερα στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας από τις 8 το πρωί μέχρι και την δύση του ήλιου, με τον συνδυασμό "IΑΤΡΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ" να αναδεικνύεται νικητής, αφού έλαβε 158 ψηφοδέλτια και 7 έδρες. Επικεφαλής ήταν ο Δημήτρης Τζωρτζίνης που ισοψήφισε με τον Παναγιώτη Γιαννόπουλο.
Στην πρώτη συγκρότηση σε σώμα του νέου ΔΣ, νέος πρόεδρος θα αναλάβει ο κ.Τζωρτζίνης, που θα διαδεχθεί μετά από δυο θητείες τον Μιχάλη Μιχαήλ.

Ακολούθησε η "ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ" με 63 ψηφοδέλτια.
Ανεξάρτητοι υποψήφιοι κατέβηκαν η κα Αποστολοπούλου Ηρώ με τον Συνδυασμό ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ κι έλαβε 5 ψήφους, ενώ κι ο ανεξάρτητος Διπλάρης Κωνσταντίνος, με τον Συνδυασμό ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ, πήρε 14 ψήφος.
Βρέθηκαν 15 ψηφοδέλτια άκυρα - λευκά ενώ συνολικά ψήφισαν 255 ιατροί, 11 περισσότεροι από τις προηγούμενες εκλογές.

"Γιαννόπουλος: Στον Ιατρικό Σύλλογο δεν χωρούν κομματικές θέσεις και αντιπαραθέσεις"

Σε ευχαριστήρια επιστολή του ο Ιατρός και Δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Γιαννόπουλος, που ισοψήφισε με τον νέο Πρόεδρο του Ι.Σ. Δημήτρη Τζωρτζίνη, αναφέρει: "Αγαπητοί συνάδελφοι από τα βάθη της καρδιάς μου θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου για την πρωτιά στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας, τόσο στη θέση του διοικητικού Συμβουλίου όσο και στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.
Ο Ιατρικός Σύλλογος είναι ένα όργανο που δεν χωρούν κομματικές θέσεις και αντιπαραθέσεις όλοι εμείς τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου θα πρέπει να αφήσουμε τις κομματικές μας ταυτότητες και να συνεδριάζουμε με γνώμονα το καλό το συμφέρον και την ομόνοια της Ιατρικής ενότητας.
Δυστυχώς τα προβλήματα του Ιατρικού κόσμου σήμερα είναι πολλά και ζητούν άμεσες λύσεις και θέσεις.
Θα υπάρξουν στο αμέσως επόμενο διάστημα άλλοι χώροι που και η πολιτική αντιπαράθεση θα έχει το ρόλο της και εκεί Θα πρέπει με ευθύτητα και αίσθημα ευθύνης να υπερασπιστούμε τόσο τη δημόσια όσο και την ιδιωτική έκφραση της υγείας που χέρι-χέρι πρέπει να βαδίζουν για το κοινό καλό.
Κλείνοντας να δώσω δημόσια τα συγχαρητήριά μου στον απερχόμενο πρόεδρο του ιατρικού συλλόγου κύριο Μιχάλη Μιχαήλ που για δύο θητείες κράτησε τον Ιατρικό Σύλλογο σε υψηλό βαθμό ήθους και αξιοπρέπειας, όπως αρμόζει στο όργανο και να ευχηθώ δύναμη και καλούς αγώνες στο νέο μας Πρόεδρο Δημήτρη Τζωρτζίνη".

Exit mobile version