Messinia Live

“Η Κοιμωμένη Ξύπνησε”: Αύριο η πρεμιέρα από την Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας στο Πνευματικό Κέντρο

Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΘΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΑΣ  ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΥ

Ένα τρυφερό παραμύθι για θεατές κάθε ηλικίας, γεμάτο χιούμορ και συγκίνηση. Η ιστορία της ζωής του καθενός μας, από τη στιγμή της γέννησης μας μέχρι την στιγμή που θα ανοίξουμε τα φτερά μας και θα πετάξουμε. Οι ευχές και οι κατάρες που κουβαλάμε από τα γεννοφάσκια μας και ο δρόμος για να τις υπερβούμε. Η «σφιχτή» αγκαλιά της οικογένειάς μας και ο ψυχρός «έξω» κόσμος. «Η ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ ΞΥΠΝΗΣΕ» είναι μία παράσταση-περιπλάνηση στο παραμύθι, το όνειρο και την πραγματικότητα και ανεβασμένη με πολύ αγάπη και δουλειά από την ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ.

Η σκηνοθεσία, τα σκηνικά και τα κοστούμια επιμελήθηκαν από το Βενετσάνο Μπαλόπουλο. Τη μουσική έγραψε η Κατερίνα Πετρουλάκη. Το φροντιστήριο, τα καπέλα και την κατασκευή των κουστουμιών, όπως και τη ζωγραφική του σκηνικού έκαναν μαζί με το σκηνοθέτη, η Κατερίνα Μηλιαρέση και η Μαρίζα Νταϊφά. Την αφίσα σχεδίασε η Γιολάντα Μιτακίδη και το βίντεο και τις φωτογραφίες ο Νίκος Τζαβάρας. Παίρνουν μέρος 30 έφηβοι.

Η παράσταση θα παρουσιαστεί από 3 έως 7 Ιανουαρίου 2020, ώρα 20.00 κάθε μέρα και το Σαββατοκύριακο θα έχει διπλή παράσταση , στις 12.00 το μεσημέρι και στις 20.00.

Exit mobile version