Αθλητισμός

Γρηγορόπουλος: Η Ομόνοια θα γυρίσει σύντομα πιο δυνατή

Στις δυσκολίες και τα ανυπέρβλητα εμπόδια που βρήκε μπροστά της η Ομόνοια από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α’ τοπική Μεσσηνίας, στέκεται με ανάρτηση του ο Γιώργος Γρηγορόπουλος.

Ο τεχνικός της ομάδας αναφέρει πως όλοι στο σύλλογο βιώνουν μία δύσκολη κατάσταση λόγω της μη δυνατότητας συμμετοχής στο πρωτάθλημα αναφέροντας πως το στεναχωρεί ιδιαίτερα το γεγονός καθώς φέτος η ομάδα διέθετε το έμψυχο δυναμικό αλλά και τα φόντα για να κάνει μία ξεχωριστή πορεία. Σημειώνει την εξαιρετική συνεργασία με τη διοίκηση αλλά και τους ποδοσφαιριστές του, τους οποίους χαρακτηρίζει «μάγκες» για τη στάση και την προσπάθειά τους.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιώργου Γρηγορόπουλου:

«Είναι μια δύσκολη στιγμή για τον σύλλογο για εμάς που υπάρχουμε στο δυναμικό της ομάδας που τη δημιουργήσαμε με πολύ κόπο από την περσινή χρονιά με επιλογές από εξαιρετικούς χαρακτήρες κ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Μια ομάδα οικογένεια με όλη τη σημασία της λέξεως με παιδιά 18με 20 άτομα σε κάθε προπόνηση ακόμα κ πριν πέντε ημέρες δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο άλλη φορά στην πορεία μου σαν προπονητής ειλικρινά με πνίγει όλο αυτό να θέλουμε να παίξουμε κ να μη γίνεται. Είχαμε ρίξει πολύ δουλειά στην προετοιμασία κ τα δυο χρόνια κ βασικότερο όλων είχαμε δημιουργήσει ένα σύνολο πολύ υγείες.Η φετινή χρονιά είμαι σίγουρος ότι θα ήταν ξεχωριστή αγωνίστηκα για την ομάδα μου ήταν σχεδόν πλήρεις σε όλες τις γραμμές κ με πολλές λύσεις λόγο ποιότητας που υπήρχε.

Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι όλοι από την έκβαση των πραγμάτων αλλά πρέπει να βρούμε δύναμη να συνεχίσουμε οι παράγοντες από την πλευρά τους με τα διοικητικά που υπάρχουν εγώ προσωπικά με κάποια άλλα πράγματα γιατί υπήρχαν κάποιες προτάσεις ενδιάμεσα αλλά προτίμησα την επιλογή να φύγω τελευταίος από αυτό που είχα δημιουργήσει κ με την προσφορά κ στήριξη της διοίκησης όλο τον καιρό στο πλάι μου κ τους ευχαριστώ δημόσια για αυτό κ νομίζω έπραξα σωστά στο να περιμένω την τελική απόφαση κ τέλος αυτοί οι υπέροχοι παίκτες που ήταν δίπλα μας κ τους τιμάει αυτό ιδιαίτερα μέχρι κ σήμερα κ περίμεναν την τελική απόφαση.

Μόνο καλά έχω να πω για αυτά τα παιδιά κ για την ποιότητά τους αλλά κ για τον μοναδικό χαρακτήρα τους κ τους ευχαριστώ κ αυτούς που ήταν δίπλα μου όλο αυτό τον καιρό… τους αγαπάω μοναδικά κ είναι στα μάτια μου ΜΑΓΚΕΣ και μοναδικοί. Καλή συνέχεια όπου κ εάν συνεχίσουν να παίζουν κ αυτοί που θα τους πάρουν θα είναι σίγουρα πολλοί τυχεροί με την επιλογή τους εγώ θα είμαι δίπλα τους οπότε με χρειαστούν κ το ξέρουν. Τέλος, ευχαριστώ για άλλη μια φορά όλο το ΔΣ της ομάδας κ πιστεύω κ είμαι σίγουρος ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα γυρίσει σύντομα πιο δυνατή.»

Γρηγορόπουλος: Η Ομόνοια θα γυρίσει σύντομα πιο δυνατή
To Top