Messinia Live

Γεωργακοπούλου: “Οι παρεμβάσεις αυτές είναι έργα πνοής για το Δήμο μας και το οφείλαμε στους δημότες μας”

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ 7Η ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ-Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΙΧΑΛΙΑΣ

Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στα γραφεία της Π.Ε. Μεσσηνίας, όπου παρευρέθηκε και η Δήμαρχος Οιχαλίας Παναγιώτα Γεωργακοπούλου, υπογράφηκαν από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, οι συμβάσεις των κάτωθι έργων προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες συνολικού προϋπολογισμού 2,9 εκατομμυρίων ευρώ, και αφορούν την περιοχή του Δήμου Οιχαλίας:

-«ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ 7η ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ – ΠΡΟΣ ΝΑΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ», προϋπολογισμού 1.200.000 €,

-«ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ 7Η ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ, ΤΜΗΜΑ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ – ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ, Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ», προϋπολογισμού 1.000.000 €

-«ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΑΔΡΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΝΑΔΑΣΜΟΥ ΔΩΡΙΟΥ-ΨΑΡΙΟΥ», προϋπολογισμού 685.000 €.

-Ανάπλαση ιστορικών κτηρίων και μνημείων Δήμου Οιχαλίας (Πηγάδα Μελιγαλά) προϋπολογισμού 33.000 €

"Ήταν χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής που έχει να κάνει προπαντός με την αποκατάσταση των υποδομών και της βελτίωσης της ασφάλειας στην 7η επαρχιακή οδό.
Οι παρεμβάσεις αυτές είναι έργα πνοής για το Δήμο μας και το οφείλαμε στους δημότες μας.
Η συνεχής παρουσία του Δήμου στα γραφεία της Π.Ε. Μεσσηνίας, σηματοδοτεί την πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Οιχαλίας και για αυτό το λόγο η Δήμαρχος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μεσσηνίας Ανδρέα Τσουκαλά.

Η Δημοτική Αρχή τηρεί τις προεκλογικές δεσμεύσεις της και με ενέργειες της και σε συνεργασία με την Περιφερειακή Αρχή υλοποιεί έργα πνοής για το Δήμο Οιχαλίας τα οποία θα συμβάλλουν σημαντικά στην ανάπτυξη της περιοχής", καταλήγει η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Οιχαλίας.

Διαβάστε και αυτό:

Συμβάσεις έργων 2,8 εκ ευρώ για τον Δήμο Οιχαλίας υπέγραψε ο Νίκας

Exit mobile version