Messinia Live

Εθελοντές πυροσβέστες προς Χαρδαλιά: “Δεν αποτελούμε αδιαχείριστη υγειονομική βόμβα, κύριε Υφυπουργέ!”

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Πανελλήνια Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος

« Αδιαχείριστη Υγειονομική Βόμβα οι Εθελοντές Πυροσβέστες »

 "Αυτό τον χαρακτηρισμό επέλεξε να χρησιμοποιήσει, από το βήμα της Βουλής, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κύριος Νικόλαος Χαρδαλιάς, σε απάντηση Επίκαιρης Ερώτησης, κατά τη διαδικασία του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου την Δευτέρα 1 Μαρτίου, η οποία κατατέθηκε από τον Βουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛ. κύριο Γεώργιο Καμίνη.

Ο κύριος Χαρδαλιάς, επιλέγοντας την τακτική της μετακύλησης ευθυνών, υπονόησε  εμμέσως, πλην σαφώς, ότι 2.200 Πυροσβέστες Εθελοντές δεν τηρούν τα ατομικά μέτρα προστασίας, εργάζονται κανονικά και κυκλοφορούν ελεύθεροι, διασπείροντας έτσι τον ιό και όταν δεν έχουν τι να κάνουν, προσφέρουν που και που καμιά υπηρεσία στο Πυροσβεστικό Σώμα. Αυτολεξεί μάλιστα ανέφερε ότι «…μιλάμε για τους εθελοντές του Πυροσβεστικού Σώματος- ποια υποχρέωση έχουν; Υποχρέωσή τους είναι κατ’ ελάχιστον τρεις υπηρεσίες το μήνα».

Πληροφορούμε όμως τον κύριο Χαρδαλιά πως εκείνοι που χαρακτήρισε ως «αδιαχείριστη υγειονομική βόμβα» είναι:

Αυτοί που χαρακτήρισε ο κ. Υφυπουργός «αδιαχείριστες υγειονομικές βόμβες»:

Ως ένστολο Προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος, σεβόμαστε το Πυροσβεστικό Σώμα, την ιεραρχία και την θέση μας σε αυτή, πλην όμως σεβασμός σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ανοχή σε υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς, απ’ όπου και αν προέρχονται αυτοί.

Οι Εθελοντές Πυροσβέστες, Δ Ε Ν  Α Π Ο Τ Ε Λ Ο Υ Ν  αδιαχείριστη υγειονομική βόμβα, κύριε Υφυπουργέ!!!

Οι Εθελοντές Πυροσβέστες, ήταν, είναι και θα είναι πολίτες, ΑξιόλογοιΥπεύθυνοιΣυνειδητοποιημένοι, με μοναδική αγωνία τους την Προσφορά στην Κοινωνία και τον Συνάνθρωπο!!!"

Exit mobile version