Messinia Live

Εργοτάξιο το Νοσοκομείο Καλαμάτας: Σε εξέλιξη 4 έργα

Άλλα τέσσερα μεγάλα έργα βρίσκονται σε εξέλιξη στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και όπως όλα δείχνουν θα παραδοθούν στα τέλη του μήνα.

ΕΡΓΟ-ΠΙΛΟΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Ξεκινάμε με το συγκρότημα αυτο-διαχείρισης και επεξεργασίας μολυσματικών αποβλήτων που θα επιφέρει μια ετήσια εξοικονόμηση της τάξεως των 100.000€.
Πρόκειται για έργο που την πορεία του παρακολουθεί από κοντά η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, μιας και ο στόχος είναι να περάσει και στα άλλα Νοσοκομεία του ΕΣΥ στο άμεσο μέλλον.

ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΕΤΟΙΜΗ Η ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ


Έτσι θα είναι η Παιδιατρική του Νοσοκομείου Καλαμάτας στις 20 Δεκέμβρη

Δεύτερο έργο όπου οι εργασίες ήδη έχουν ξεκινήσει είναι η ανακαίνιση της Παιδιατρικής Κλινικής και προβλέπεται μέχρι τις 20 του Δεκέμβρη να έχει ολοκληρωθεί. Σημειώνεται ότι η δαπάνη αποτελεί δωρεά της Καρέλια Α.Ε.

ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Η ΜΟΝΑΔΑ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Τρίτο έργο αποτελεί η δημιουργία της νέας Μονάδας Χημειοθεραπείας όπου θα τεθεί σε λειτουργία στις αρχές του νέου χρόνου.

OΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

Τέλος ολοκληρώθηκε και 1η φάση της τεχνικής αξιολόγησης του δημόσιου διαγωνισμού της προμήθειας νέου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού μέσω ΠΔΕ, ύψους 1.000.000€. Το μεγάλο μέρος του νέου εξοπλισμού αφορά το Τμήμα του Χειρουργείου.

Exit mobile version