ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργαζόμενοι ΔΕΥΑ Μεσσηνίας: Διεκδικούν μόνιμο προσωπικό μέσω ΑΣΕΠ και όχι 8μηνες συμβάσεις

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΜΟΦΩΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥΣ

“Με μαζική συμμετοχή και συγκέντρωση στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΥΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ απάντησαν οι εργαζόμενοι στην Κυβέρνηση, που προωθεί εργασιακές σχέσεις λάστιχο και απολύσεις.

Μόνιμοι και συμβασιούχοι ενωμένοι έδωσαν δυναμικό παρών στην κινητοποίηση μέσα στην αίθουσα όπου συνεδρίαζε το Δ.Σ της ΔΕΥΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ κι απαίτησαν σταθερές και μόνιμες σχέσεις εργασίας.

Στο αίτημα να μετατραπούν οι 8μηνες συμβάσεις που έληξαν, σε συμβάσεις αορίστου χρόνου, οι εργαζόμενοι απέσπασαν μετά από διάλογο ομόφωνο ψήφισμα υπεράσπισης των σταθερών και μόνιμων σχέσεων εργασίας.

Το ομόφωνο ψήφισμα που δικαιώνει τις θέσεις του Σωματείου είναι:

“Υπάρχουν τεράστια κενά στην υπηρεσία ύδρευσης – αποχέτευσης Καλαμάτας. Πάγια θέση της Διοίκησης είναι η κάλυψη αυτών των κενών να γίνεται με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ κι όχι με επαναλαμβανόμενες 8μηνες συμβάσεις ορισμένου χρόνου”.

Το Δ.Σ του Σωματείου μετά το τέλος της συνεδρίασης κάλεσε τους εργαζόμενους να συνεχίσουν τον αγώνα ενωμένοι αξιοποιώντας το ομόφωνο ψήφισμα στην κατεύθυνση της μετατροπής των συμβάσεων ορισμένου χρόνου σε συμβάσεις αορίστου χρόνου”.

Εργαζόμενοι ΔΕΥΑ Μεσσηνίας: Διεκδικούν μόνιμο προσωπικό μέσω ΑΣΕΠ και όχι 8μηνες συμβάσεις
To Top