Messinia Live

Επισκευαστές αυτοκινήτων Μεσσηνίας: Ζητάμε αφορολόγητο και διαγραφή χρεών

ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Tα απανωτά Lock Down που έχουν συντελέσει στην μειωμένη κίνηση στα μαγαζιά μας και στην πτώση του τζίρου, δεν έχουν συνοδευτεί από καμία ουσιαστική οικονομική ενίσχυση ή ελάφρυνση. Σε συνέχεια της δράσης μας σε καλούμε σε παράσταση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 31/3/2021 στις 11.00 στο διοικητήριο, για να θέσουμε τις διεκδικήσεις μας στον αντιπεριφερειάρχη.

Την ίδια μέρα μια σειρά σωματεία, ενώσεις και ομοσπονδίες βιοτεχνών σε όλη την Ελλάδα καλούν σε αντίστοιχες δράσεις με αιτήματα για την προστασία της ζωής μας και των μαγαζιών μας. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητα μας δεν είναι ατομικά. Όσο περισσότεροι διεκδικούμε την επιβίωση μας τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχουμε.

Η πλειοψηφία της διοίκησης του σωματείου συνεχίζει την απραξία παρά τις συνεχείς ενοχλήσεις μας. Το ίδιο ισχύει και για την τοπική ομοσπονδία Μεσσηνίας, μέλος της οποίας είναι το σωματείο μας και μια σειρά άλλα βιοτεχνικά σωματεία. Ενώ θα έπρεπε να είναι μπροστά και να διεκδικούν να ενημερώνουν τα μέλη των σωματείων δεν βγάζουν άχνα.

Παίρνουμε την πρωτοβουλία να ανοίξουμε την κουβέντα εκτός από τους συναδέλφους μας στα συνεργεία αυτοκινήτων και με άλλες διοικήσεις βιοτεχνικών σωματείων. Γιατί τελικά η πλειοψηφία των επαγγελματιών πονάει με αρκετά παρόμοιο τρόπο. Άρα συλλογικά και οργανωμένα με αιτήματα ουσιαστικής ανακούφισης του εισοδήματος και της ζωής μας μπορούμε να βρούμε κοινό βηματισμό.

Ζητάμε διαγραφή των χρεών και αφορολόγητο!

 Απαιτούμε:

 

Exit mobile version