Messinia Live

Εκπ. Μπουγά: ομιλία του Δημήτρη Μπουραντά την Δευτέρα 15/1

Τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018 θα μιλήσει στους μαθητές του σχολείου των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά, ο Ακαδημαϊκός και συγγραφέας Δημήτρης Μπουραντάς. Το θέμα της ομιλίας και συζήτησης θα είναι οι πολλαπλές νοημοσύνες και η προσωπική εξέλιξη και ανάπτυξη του ανθρώπου.

O καθηγητής Δημήτρης Μπουραντάς


Ο Δημήτρης Μπουραντάς είναι καθηγητής του Μάνατζμεντ, Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων για στελέχη (Executive MBA) και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος (MSc) Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει δημοσιεύσει μεγάλο αριθμό άρθρων για τα πιο έγκυρα διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Έχει συγγράψει 10 βιβλία, εκ των οποίων αρκετά έχουν γίνει best seller. Μερικά από τα βιβλία του είναι τα παρακάτω: «Ηγεσία: Ο δρόμος της διαρκούς επιτυχίας», το μυθιστόρημα «Όλα σου τα ’μαθα μα ξέχασα μια λέξη», «Επί σκηνής χωρίς πρόβα», «Το Γράμμα της Ελπίδας», «Μιλώντας στα παιδιά μου για τη πραγματική επιτυχημένη επαγγελματική και προσωπική ζωή».
Διαθέτει πολύχρονη επαγγελματική εμπειρία έχοντας εργαστεί ως στέλεχος, σύμβουλος και εκπαιδευτής για ελληνικούς και διεθνείς οργανισμούς και για μεγάλο αριθμό ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων, εξειδικεύεται στην ανάπτυξη ηγετικών στελεχών και ομάδων, στη διοίκηση των αλλαγών, στη διοίκηση της εταιρικής κουλτούρας και στη στρατηγική ευθυγράμμιση των επιχειρήσεων και οργανισμών. Έχει βραβευθεί, επανειλημμένα, με τον «Τίτλο Υψηλής Διδακτικής Επίδοσης» από το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Exit mobile version