Messinia Live

Έκοψε την Βασιλόπιτα η ΔΙΟΚΛΗΣ ΑΕ στο Βιοτεχνικό Πάρκο Καλαμάτας

Ευχές για μια παραγωγική χρονιά - Στόχος η ενεργειακή αναβάθμιση των εγκαταστάσεων

Την Βασιλόπιτα της νέας χρονιάς έκοψε σήμερα στα γραφεία του η ΔΙΟΚΛΗΣ ΑΕ με τον Αρχιμ.Νεόφυτο Σαχλά να ευλογεί και να δίνει τις ευχές του για μια καλή, ευλογημένη και παραγωγική χρονιά σε όλους τους παριστάμενους. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της εταιρίας Κώστας Παπαδάκης καλωσόρισε όλους όσοι παραβρέθηκαν και ευχήθηκε για τη νέα χρονιά να είναι δημιουργική και χαρούμενη και για τους επαγγελματίες του ΒΙΟΠΑ δήλωσε πως θα τους στηρίξει και θα έχουν μια καλή και παραγωγική χρονιά.

Χαιρετισμό έκανε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος που ευχήθηκε σε όλους μια καλή χρονιά, μια καλή συνεργασία και να παρέχει η εταιρία όλα τα απαραίτητα για να γίνεται καλύτερα και πιο εύκολα η εργασία τους, με στόχο την ενεργειακή αναβάθμιση των εγκαταστάσεων, ενώ χαιρετισμό έκανε κι πρώην Δήμαρχος Καλαμάτας Γιώργος Κουτσούλης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος αναφέρθηκε στην θετική και παραγωγική εικόνα που βγάζει η δομή του ΔΙΟΚΛΗ και πως είναι χρήσιμο να γίνουν βελτιωτικές ενέργειες, ενώ κι ο νέος Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός είναι αναφανδόν υπέρ της επιχειρηματικότητας και της προόδου των επιχειρήσεων και ευχήθηκε μια καλή συνεργασία για όλους.

Παραβρέθηκαν μέλη του ΔΣ της εταιρίας καθώς και εργαζόμενοι, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπρόσωποι Συλλόγων, φορέων κι οργανισμών και προσκεκλημένοι.

Exit mobile version